7.03.2017

İçerde 24. bölüm özet. Tahsin'in cesedi bulundu

Geçen bölüm sonunda Sarp; Tahsin'i Handan ve Celal'in gözü önünde öldürüp gömmeye başlar. Handan tatmin olarak Celal ile iş yapmaya tamam der. Ancak Handan'ın bu cinayeti belgeleyeceğini öngören Sarp; Celal'e adamı öldürmeyelim demiş ve adamla anlaşarak üzerine yerleştirdikleri kan torbalarını patlatarak öldü süsü verir. Handan ise tam da Sarp'ın öngördüğü gibi gördüklerini videoya çekmiş; onları dosyalamıştır.

Sarp Yusuf ile buluşur ve Tahsin ile ilgili bilgi verir. Tahsin bir depoda tutulmakta ve ölmüş gibi davranılmaktadır. Sarp Celal ile Handan'ın nezaman nerde buluşacağını öğrenmeye çalışırken Yusuf da celal'i dinlemeye ve Mert'i gözetlemeye devam kararı alırlar.

Celal ve Mert buluşurlar. Mert kendisinin takip edildiğinin ve evine girildiğinin farkındaymış. Celal baba da kendisine verdiği sim kartlarla bilerek Handan ile konuşmuş. İstedikleri zaten Yusuf'un Handan'ı yakalamasıymış. Cafedek çalışan Ayşe'yi ise muhbir gibi göstereceklermiş. Celal baba Mert'e Ayşe'yi akşam kimsenin bulamayacağı bir yere götüreceğini söylese de Davut'a Ayşe meselesini kaza olarak görünecek şekilde halletmesini söyler. Konuşmayı Sarp da duyar

Yusuf müdür de Sema'ya akşam Ayşe'yi al buraya getir bundan da Mert'e söz etme der. Sarp yusuf'u arayarak Ayşe'yi Davut alacak der ve Davut'u takip etmeye başlar. Yusuf da onun numarasından onu takip etmeye başlar. Davut evde kaza oldu gibi göstermişken Yusuf'un gönderdiği adamlar onu kurtarır. Olanlardan habersiz Mert olanları Yusuf'a anlatırken birden Yusuf onu Ayşe ile karşılaştırır. Megerse Sarp onu patlamadan kurtarmış.

Sarp sonrasında Handan ile iş yapacak olan Celal'in peşine düşer ama Celal'i kaybeder. Celal Handan ile buluşur. Sevkiyat gelmiştir. İkinci parti ise akşam gelecekmiş.

Mert bozuntuya vermeden kızı konuşturmaya çalışır ama kız bir şey bilmemektedir. Sema'ya Mert'i nezarete atmasını emreder. Mert celal'in nerede olduğunu yakalayabileceğini söylese de dinlemezler. O da kaçar ve peşine taktığı polisleri Celal'in Handan'dan aldığı uyuşturucularla bastırtır. Celal son anda  Mert'in arabasına saklanarak kurtulur. Yusuf da ekibi de artık Mert'e inanır.

Mert arabayla giderken Melek'i arar. Melek'ten muhbir dediği Ayşe'yle konuşup olayı halletmesini ister. Melek organizeye gidip muhbir olduğunu kabul etmesini tembihler. Yusuf buluştuklarında Sarp'a Melek'in organizeye gelip Ayşe'yi tehdit ettiğini söyler. Melek akşam Celal'e gider ve Ayşe ile ilgili olanları anlatır ve kadına dokunmamasını tembihler. Onu babasının evinde gören Sarp Melek'e sorular sorsa da cevap alamaz.

Handan deposunun baskın yediğini birkaç adamının yakalandığını duyunca deli olur. Celal'den şüphelenir ve onunla akşam buluşur. Kendisini kurtarmak için Celal'den zararını karşılamasını talep eder. Sarp'ın Tahsin'i öldürürken ve Celal'in öldürmesini isterken ki görüntülerini gösterir. Celal ise ölmeyen Tahsin'i gösterdiğinde Handan çok bozulur

Mert kaçarken Eylem onu görür ve Sema'dan onun Celal'in adamı olduğunu öğrendiğinde bunu Sarp ile paylaşır. Herşey açığa çıktıktan sonra onunla konuşup problem olmadığını anlatır

Handan'ın patronu Tahsin'in ölü olması gerektiğini eger öyle olursa Celal'e şanta yapmayı sürdürebileceğini fark eder. Tahsin'in tutulduğu eve gidip celal'in adamlarını öldürür. Şevko ismindeki adamını yaralar. Tahsin'i de alıp gider. Sarp bu haberi Celal'e verince kebapçı adamlarını mekanında toplar. Sarp da Tahsin'i öldürüyormuş gibi yaptıkları yere gider. Fakat birileri ondan önce gidip Tahsin'i öldürmüş; gömmüş ve polisi çağırıp cesedi buldurtmuştur.

Celal adamlarıyla Handan'ın arkasındaki adamı merak ederken Kudret Sönmez Tek içeri girer. Geçmişten gelen bir hayalet bir düşman daha diye dahil olur. Çoktan ölmüş gitmiş Nermin'le ilgili atışırlar. cesedin bulunduğuna göre eğer o görüntüler de polisin eline geçerse Celal ve Sarp için durum hiç de iyi olmayacaktır



Hiç yorum yok:
Write comments