23.06.2017

Adı Efsane Dizisinde ikinci yarı 4 temmuz'da SALI günü başlıyor


Kanal D de yayınlanan Adı Efsane dizisi haziran başında baş rol oyuncusunun Erdal Beşikçioğlu diziden ayrıldığı için onunla beraber olan tüm karakterlerinde diziden ayrılması ile bitmişti. Şimdi Adı Efsane'de 2. yarı başlıyor. Hikaye başka kahramanlarla yeniden başlıyor. Başrollerde geçen bölümlerde olan Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Kaan Sevi, Hakan Ummak'ın yanısıra; bu devre de diziye katılan Hayat Bazen Tatlıdır'ın Gözde'si Simay Barlas, Kaçak Gelinler ve Kış Güneşi'nden hatırladığımız Seda Gürler, Özgü Kaya, Ferit Kaya da katılıyor.

Hakan'ın sesi "Hayat 2 devreli bir maç; ve o maç; sen hayal kurmaya cesaret ettiğinde başlar.İlk devre geride kaldı. Bizim hikayemiz ise yeni başlıyor. Bu hayal kurmaya cesaret edenlerin hikayesi. Asla vazgeçmeyenlerin; Dost kalanların; Sevmekten korkmayanların hikayesi. Şimdi ikinci devre başlıyor! Yeni baştan çiziyoruz yolumuzu. Tek bir hayalimiz var. Bu maç bizim olacak! Kendi efsanemizi yazmak için geliyoruz" diyor.

Yayın günü de değişen ve artık salı günleri yayınlanacak. Dizide 2. yarı; 4 temmuz saat 20.00 de Kanal D ekranlarında tekrar başlıyor.


Hiç yorum yok:
Write comments