24.06.2017

Çember Dizisi Star Tv de 3 Temmuz Pazartesi başlıyor


Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz‘dan yepyeni bir polisiye dizi film projesi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Baş rollerinde Arka Sıradakiler ve Seksenlerden hatırladığımız Pelin Akil, Diriliş Ertuğrul'un meşhur bağcı Noyan'ı Barış Bağcı, Söz dizisinin Çolak'ı Serhat Kılıç ve Pelin Akil ile yeni evlenen Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinden Anıl Altan‘ın yer alacağı tv filmi Çember ilk bölümüyle 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 20:00’da Star Tv ekranlarında başlıyor.
Aksiyonu bol bir polisiye filmi tarzında izleyeceğimiz Çember’de ayrıca konuk olarak Çoban Yıldızı dizisinin Fikret beyi Menderes Samancılar, Gözde Çığacı, Melisa Sözen, Duygu Yetiş, İrem Altuğ, Selçuk Borak ve Füsun Erbulak gibi isimler yer alıyor.

Çember Konusu;
Türkiye’deki esrarengiz ve çözülemeyen dosyaları aydınlatmak için İstanbul emniyeti tarafından özel bir ekip oluşturulur. Baş komiser Barış’ın önderliğindeki ekibin her birinin ayrı bir yeteneği vardır. Oldukça deneyimli ve olayları kendi yorumu ile çözen Adem Komiser.. Yalan konuşanları hareketlerinden ve duygularından anlayan Komiser Yardımcısı Ayşe.. Bilişim uzmanı olan Komiser Yardımcısı Volkan.. Hepsi birbirinden farklı ama aynı noktada birleşir ve birlikte hareket etmeye başlar. Pazartesi günleri yayınlanacak diziyi heyecanla bekliyoruz. Türkiye de güzel polisiye açığı vardı zaten


Hiç yorum yok:
Write comments