27.06.2017

Adı Efsane yeni oyuncular ve farklı hikayelerle geliyor


Sezona kısa bir ara veren Kanal D’nin sevilen gençlik dizisi Adı Efsane, yeni oyuncuları ve yeni hikayeleriyle önümüzdeki hafta tekrar ekranda olacak. Önce diziye adını veren efsane basketbolcu Tarık Aksoy rolüne can veren Erdal Beşikçioğlu’nun, daha sonra da Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer olmak üzere başrol oyuncularının ayrılma kararı almasıyla Adı Efsane dizisinin izleyicileri telaşlanmıştı. 

Sonuç olarak, dizi final yapmadı, Adı Efsane 19. bölümüyle sezona kısa bir ara verip yeni oyuncularla yola devam etme kararı aldı. Tarık Aksoy aldığı yeni iş teklifi nedeniyle kızlarını da alarak Antalya’ya gitti. Bahar öğretmen ve kızların teyzesi de hikayeden ayrıldı.
Dizi ile ilgili yeni merak konusu, yeni bölümlerin ne zaman başlayacağı ve kadroya hangi oyuncuların dahil olacağı idi. Bu merakımız da Adı Efsane'nin yeni tanıtım fragmanıyla giderildi.
Adı Efsane dizisi yenilenen oyuncu kadrosu ile yaz boyunca izleyici karşısında olmayı sürdürecek. Avrupa Yakası, Kaçak Gelinler, Kış Güneşi gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Şenay Gürler; Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle tanıdığımız Simay Barlas ve en son Dayan Yüreğim dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Ferit Kaya dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yenilenen oyuncu kadrosu ve yepyeni hikayeleriyle Adı Efsane, 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00'de izleyiciyle tekrar buluşacak.


Hiç yorum yok:
Write comments