27.06.2017

Star'ın yeni dizisi Ateşböceği 29 Haziran Perşembe akşamı başlıyor


Yaz dizileri başlamak için gün sayarken artık yayın tarihleri de belli olmaya başladı. Star'ın yeni dizisi Ateşböceği Perşembe akşamı saat 20.00'da ilk bölümüyle seyirci karşısında olacak. Renkli, eğlenceli br romantik komedi oalcağı belli olan ateşböceği'nde başrolleri sevilen genç oyuncular Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaşıyor.

Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'i son olarak Kiralık Aşk adlı sevilen dizinin ikinci sezonunda Pamir rolünde izlemiştik. Aşk Yeniden adlı diziyle izleyicinin dikkatini çeken Nilay Deniz ise en son geride bıraktığımız sezon Dayan Yüreğim adlı diziyle izleyici karşısındaydı. Dizi ne yazık ki erken final yaptı.
Aşkla arasına mesafe koymuş başarılı boşanma avukatı Barış, diğer tarafta deli dolu ve eğlenceli biri olmasına olan ve ailesine bakmakla yükümlü taksi şoförü Aslı. İkisinin aşkı izleyiciyi çok etkileyecek...
Didizin oyuncu kadrosunda başrollerdeki Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in dışında, Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora gibi isimler yer alıyor.

dizitahmincisi.com olarak Ateşböceği dizisine bol reytingler, uzun ve başarılı bir yayın hayatı diliyoruz.


Hiç yorum yok:
Write comments