17.06.2017

Çoban Yıldızı 16. bölüm özet. Seyit ve Zühre tuzağa düşüyor


Zekkar hapisten çıkmış; Fikret ile yaptığı pazarlığa göre Ürgüp'e gitmelerini ister. Fikret de kabul eder. Sırma Erdal'a haber verir. Zühre de Seyit'e telefonda veda eder. Seyit ve Zühre çok üzgündür. Sırma ise çocuklarından ayrı kalacak diye mutsuzdur.

Zekkar hapisten çıktığı gece bahçeye çalgıcıları toplayıp sarhoş olup nispet yaparak şarkılar söyler. Havai fişek bile patlatır. Zekkar Sırma'ya "Sen gidince kızınla yakından ilgilenicem" imasında bulununca Sırma gece zaten sarhoş olan Zekkar'ı öldürmeye kalkar. Son anda Zühre yetişip adamı kurtarır ve Sırma'nın da yaptığını söylemez. Yabancı biriydi der.

Şerife ve İbrahim kavga eder. Şerife'nin paralarını bulur. İbrahim'i evden kovar o da gidip Seyitlerin kaldığı evin önünde arabada yatar. Rüveyda ve Ali mesajlaşırlar. Öğlen buluşurlar, bisiklete binip yemek yerler. Kız eve akşam biraz geç gelir.

Zekkar sabah beni dün gece öldürmeye çalışan Zühre'ydi diye tutturur. Oğluna bağıran Fikret fenalaşıp yere yığılır. Adama ilaçlarını verirken Zühre kocasının gençken sevgilisi olan kızla resmini görür. Kız tıpkı ona benzemektedir.

Fikret'in gideceği ve tüm işleri Zekkar'a bırakacağını duyan Seyit cephesi onu toplantıya çağırır. Zühre de onu yalnız bırakmamak için onunla gelir. Toplantıda ortak oldukları şirketin Zühre'ye ait olduğunu söyler. Tam gidecekken Fikret fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Zühre adamı bırakıp gitmez Seyit de onu bırakmaz. Hastanede sabahlarlar.

Güneş gerçek doğum tarihini bilmemektedir. Sırma ve Erdal; Güneş'e sürpriz doğum günü yapmayı planlarlar. Zühre Seyit'in gelmeyeceğini söyleyerek Fikret'ten izin alır ama Erdal Seyit ve ailesini de çağırır. Ali annesi ve Zühre'yi alıp mekana gider. Zekkar'ın mekanında olay çıktığı için gün boyu ortada yoktur ama akşam eve geldiğinde onların bulunduğu mekanı öğrenip peşlerine düşer

Güneş doğum günün o gün olduğunu öğrenince şaşırır. Pasta gelir herkes çok mutludur. Zekkar kafasında bir plan yapar. Sonra babasını arar. "Seyit ile Zühre otelde fingirdeşiyorlar. gel kendi gözlerinle gör" der. Fikret hemen yola çıkar. Seyit adına bir oda tutar. Zühre'ye sanki Seyit onu odaya çağırıyormuş gibi kağıt gönderirken Seyit'e de Zühre onu çağırıyormuş gibi kağıt gönderir. İkili herşeyden habersiz odaya gittiğinde Fikret ve Zekkar da arkalarında gelir.

Hiç yorum yok:
Write comments