20.06.2017

Star'da bu hafta üç dizi birden final yapıyor


Sezon sonunda diziler ya sezon finali yapıyor ya da final yaparak ekranlara veda ediyor. Star TV'de de bu hafta içinde üç dizi birden final yapıyor. Salı akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olan Anne tek sezonluk olarak hazırlanmıştı zaten. Reytinglerdeki başarısı artarak devam etmesine rağmen, Anne hikayesi tükendiği için, tadında bırakılmak istendiğinden final yapıyor. Başrollerini Cansu Dere,  Vahide Perçin, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş’in paylaştığı Anne dizisinin 20 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek olan final bölümünün fragmanı büyük heyecan yarattı.

Star'ın final yapacak olan diğer bir dizisi de Kara Sevda. Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan atagül ve Kaan Urgancıoğlu'un paylaştığı, aşk, entrika ve aksiyon dolu hikayesiyle izleyiciyi iki sezondur Çarşamba akşamları ekran başına kilitleyen Kara Sevda 74. bölümüyle 21 Haziran akşamı final yapıyor. Büyük çatışmalara sebep olan Kemal ve Emir'in hesaplaşması nasıl sonuçlanacak, heyecanla bekliyoruz...

Star'ın Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Cesur ve Güzel 22 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek 32. bölümüyle ilk sezonunda izleyiciye veda edecek. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolleri paylaştığı Cesur ve Güzel final fragmanı Cesur ve Tahsin’in yüzleşme sahnesi ile dikkatleri çekti.

Hiç yorum yok:
Write comments