13.06.2017

Kanal D dizisi Adı Efsane'den ayrılan oyuncular


Kanal D'nin yeni sezonda özellikle genç izleyici kitlesi tarafından büyük ilgi gören Adı Efsane dizisiyle ilgili ilginç gelişmeler yaşandı. Uzun süredir, başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılacağı söylentileri vardı. Daha sonra bunun gerçek olduğu ortaya çıktı.
Adı Efsane, 10 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelen 20. bölümüyle kısa bir ara verdi. Sezon finali olacağı düşünülüyordu ama bölümün sona ermesinin ardından yayınlanan fragmanda "Adı Efsane Temmuzda" yazısını gördük ve şaşırdık.

Fragmanda da Hakan ve tayfasını bir arada görüyoruz. dış ses ise şöyle diyor; "Hayat iki devreli bir maçtır. Asıl macera şimdi başlıyor." Anlıyoruz ki Adı Efsane ayrılan başrol oyuncularının ardından değişen, yenilenen hikayesiyle kısa bir aranın ardından, izleyicinin karşısında olmaya devam edecek.

Basketbol Koçu Tarık Aksoy'u canlandıran Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılacağı kesinleşmişti. Tarık'ın aşık olduğu Bahar öğretmeni canlandıran Gökçe Bahadır ve kızların teyzesi Seçil rolündeki Rojda Demirer'in de ayrılacağı söyleniyordu ama kesin bir bilgi yoktu. İki oyuncu da yayınlanan bölümün ardından sosyal medya hesaplarından duruma açıklık getirdiler ve izleyiciyle vedalaştılar.
"Hikayemizin sonuna geldik. En azından benimle ilgili olan kısmının..." diyerek vedalaştı Erdal Beşikçioğlu da.

Ayrılıklar bununla da bitmedi, Tarık karakterinin kızları Melis ve Zeynep'i canlandıran Almıla Ada ve Leyla Kırşan da diziden ayrıldı. Bu beklenir bir şey; babaları gidince kızlar hikayede nasıl kalacaklardı ki...

Tarık Aksoy'un büyük kızı Melis rolündeki Almıla Ada, sosyal medya hesabından ekiple birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp altına da duygusal bir mesaj yazarak vedalaştı... Melis karakterinin diziden çıkmasıyla birlikte büyük bir fan kitlesi bulunan #HakMel aşkı da bitmiş oldu.


Hiç yorum yok:
Write comments