13.06.2017

Fazilet Hanım ve Kızları 13. bölüm sezon finali fragmanı heyecan dolu


Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 13. bölümüyle bu hafta sezon finali yapıyor. Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı ve Murat Saraçoğlu'nun yönettiği Fazilet Hanım ve Kızları 25 Mart Cumartesi akşamı yayın hayatına başlamıştı. Gecekondu mahallesinde iki kızıyla birlikte yoksul bir hayat yaşayan Fazilet Hanım ve kızlarının yolu, İstanbul'un en zengin ailelerinden biri olan Egemenler ile kesiştikten sonra iki aile için de hiçbir şey eskisi gibi olmuyor... Hikayenin temelinde, bir yanda kızlarıyla birlikte, gecekondudan kurtulmak isteyen ve bu uğurda birçok şeyi göze alan hırslı bir anne ve ondan çeşitli şekillerde etkilenen kızları, diğer yanda görkemli yalılarında çalkantılı bir hayat yaşayan zengin bir aile ve onları birleştiren olaylar zinciri yer alıyor.

17 Haziran Cumartesi akşamı ise bu hikayeye bir mola verilecek ve dizimiz heyecan dolu bir sezon finaliyle, Eylül ayında tekrar izleyiciyle buluşana kadar tatile girecek.

Fazilet Hanım ve Kızları 13. bölüm fragmanında Ece uçurumun kıyısında buluyor kendisini. Yasin'in söylediği kötü şeyleri düşünüyor. "Elini tutmak ne demek. Ben sana sevgilim dediğim güne pişmanım be" demiş Yasin. Ece saf bir kızcağız, bunları hiç hak etmiyor. Hazım Bey koşuyor kayalıklara doğru; engelleyecek herhalde Ece'yi.

Hazan "Sinan ne yaptı?" diye soruyor Yağız'a. "Sen biliyorsun." diyor. biliyor Yağız, biliyor ve çok kızgın kardeşine. "Ben senin yüzünden, hiç tanımadığım bir kızın gururunu kırdım. Kardeşimin bana oynadığı iğrenç bir oyun yüzünden" diye bağırıyor Sinan'a.

Fazilet ve Ece arasında bir şeyler olmuş, ağlıyor Fazilet. "Büyüğüme iftira attın, küçüğümü yaktın. Benim kızımı kullanıp bir kenara atamazsın" diyor Yağız'a. Çocuk hiçbir şey anlamamış, öyle bakıyor... Ece'nin midesi bulanıp duruyordu, hamileliği çıkıyor herhalde ortaya. Fazilet de bebeğin Yağız'dan olduğunu zannediyor büyük ihtimalle. Çünkü Fazilet Ece'nin Yağız'ın evine gittiğini falan da öğrenip yanlış anlamıştı geçen bölümde. Şimdi de kesin öyle zannedecek. Yasin de öyle sancak herhalde. Çünkü Selin, Yağız'la Ece arasında bir şey varmış gib gösteriyordu çocuğu Ece'den ayırmka için.

Gökhan ile yasemin arasında da kötü şeyler oluyor. "Olmuyor be yasemin sana güvenmiyorum" artık diyor kocası. Güvenmesin tabii, yılanın teki o kadın. Gökhan aslında kötü biri değil, kompleksli, kendine güveni az bir adam sadece, kadın da onun bu yönlerini kullanarak istediği yöne çekiyor onu; ailesiyle kötü ediyor kendi çıkarları için.

Yasin elinde silah, "sana geldim" diyor Yağız'a. silahı ateşliyor, Hazal vuruluyor o sırada.
Başka bir sahnede de, Hazal "Teklifinizi kabul ediyorum" diyor Yağız'la Sinan'a. Kendi kendine de; "Hadi bakalım Egemen kardeşler, madem oyun istiyorsunuz, bakalım şimdi ne yapacaksınız" diyor. Planı ne acaba? diğer bir sahnede de Sinan ile Hazan yalının önünde öpüşmek üzereler,yağız'da balkondan bakıyor bu manzaraya...

Fazilet Hanım ve Kızları 17 Haziran Cumartesi akşamı sezon finaliyle ekrana gelecek.


Hiç yorum yok:
Write comments