22.06.2017

Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2. Sezon - 30.Bölüm (60.Bölüm) FİNAL Fragmanı


Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi final yapıyor. Zaten karanlıktan ve gölgelerden korkan İbrahim'i geçen bölümün sonunda kapatmışlardı. Bu bölümde oğlu Mehmet padişah olduktan sonra iyice güçlenen Turhan Sultan'ın oğlunun ağzından babası İbrahim'in ölüm emrini yazıyor.

İbrahim zaten kafasında korkularla birkaç yıldır orada kilitli olmalı. Cellatlar ona geldiğinde yine validesine sığınmak istiyor. Ancak Kösem'in elinden artık bir şey gelmiyor. İnsanlar ondan oğlunu öldürmesini en azından ölüme razı gelmesini istiyorlar. O da ne kadar çaresiz kalmış olmalı ki boyun eğiyor. Oğlunun "Validem" çığlıkları arasında kulaklarını kapatmaktan başka elinden bir şey gelmiyor

Geçen sezonun başlarında Kösem'in en genç halini canlandıran karakter bu kez finalde kadının karşısına dikilmiş. Rüyası olması muhtemel bir sahne. Kocası Sultan Ahmet'in resmine bakıyor ve Anastasia şu an ki Kösem'e  "Hatırladın mı o günü. Sona nefesinde bir söz vermiştin ona. Böyle mi sahip çıktın emanetine. Sen bir katil oldun. Evlat katili oldun" diyor.


Hiç yorum yok:
Write comments