18.07.2017

Börü dizisi sonbaharda Star Tv ekranlarında

Dağ 2 filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni projesi BÖRÜ ile özel kanalların ilk 60 dakikalık dizisine imza atıyor. 
Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve büyük finalini beyaz perdede yapması planlanıyor. 2017 sonbaharında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak bölümlerin ardından, BÖRÜ’nün sinema filmi de 2018 sonbaharında vizyonda olacakmış

Baş rollerinde A
hu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi isimlerin yanısıra deneyimli oyuncu Mesut Akusta da, Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden biriyle karşımızda olacak

Tıpkı DAĞ filmlerinde olduğu gibi, gerçek hikayelerden esinlenen, gerçek ekipmanlar ile gerçek mekanlarda çekilen BÖRÜ, özellikle çatışma sahnelerinde kullanılacak görsel efektleriyle dikkat çekecek. 

Börü’nün Konusu
2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. 


Hiç yorum yok:
Write comments