17.07.2017

İki Yalancı 2. bölüm özet. Serkan ve Duygu ayrılıyor mu

Serkan'ın kullandığı araca çarpan Aslı ve kocasından kurtulana kadar kızlar çok uğraşır. Serkan da polis çağrılmasın diye karşı tarafın sarhoşluğunu kullanarak adamı yollar. Serkan sonrasında bir oto tamircisine gidip "Ben senin ekipmanı kullanıp şu arabayı tamir etsem" der. Usta önce kabul etmese de sonrasında Serkan'ın ustalığını görerek kabul eder.

Serkan'ın akşam kaportacı da işi vardır ayrıca paraları bitmiştir. Burcu'nun da kuru temizlemecide. Birbirlerine yalan söyleyerek iki tarafta geceyi çalışarak geçirirken birbirlerini düşünürler. Sabah kızlar erkeklere sabah kahvaltısına otelden aşırdıkları yiyeceklerle giderler. Kızların anneleri sabah Bodrum'a gelirler. Aslı ve kocasını bu sefer de anneler görür. Aslı "Sizin kızlar beyaz atlı prensleriyle arabada geziyorlardı" diyince anneler iyice telaşlanır. Otele gelen anneler kızları bulamaz ama gece mecburen bir temizlikçiye odayı açtırtırlar ve içeri girip yatarlar

Cenk Serkan'ın teknesi olduğundan bahseder. Gazetede de Veli Velioğlu yani mahsustan Duygu'nun babası Bodrum'da golf sahası açtığı haberini görürler. İki tarafta golf de iyi oldukları yalanını atar. Ama nasıl kurtulacaklarını planlarlar. Sonunda Cenk'in kafasına yanlışlıkla yapmış gibi golf topunu atarlar. Ancak çok sert gelir ve çocuk fenalaşır. Bu sefer kızların ısrarıyla özel hastaneye götürürler. Orada da tomografi masrafı karşılarına çıkar. 

Cenk ve Naci kendi aralarında kararı Burcu'ya bırakma konusunda anlaşırlar. İkisininde ilgi gösterdiği Burcu sonunda kimi seçerse diğeri aradan çıkacaktır. Çarşıda gezerken bir adamın çantasını hırsızdan kurtarınca adam onları sahibi olduğu restauranta davet eder. 

Serkan da teknesinin motorunu tamirini yaptığı adamdan deneme sürüşü için izin alır ve Duygu'yu çağırır. Duygu da kuru temizlemeden çok pahalı bir mayoyu alır. Cenk ve Naci de Burcu'yu o pahalı restauranta çağırır. Ama mekan sahibi orada olmadığı için hepsi hesabı birbirine ödetmeye çalışır. Duygu ve Serkan denizde baş başa çok güzel zaman geçirirler. Benzin bitince bir adada mahsur kalırlar. Burcu da anneler de onlar için endişelenirler. 

Sabah olunca benzin bulup karaya çıkarlar. Otelde anneler onları terlikle beklemektedir. Fakat asıl sorun Burcu'nun üzerindeki kendi elbisesini tanıyan müşterinin olay çıkartması olur. Burcu işten kovulur. Erkekler grubu da arabayla ev geldiklerinde evin sahipleriyle karşılaşırlar. İki cephede parasız, kıyafetsiz ve evsiz kalır. Birbirlerine aşık olan bu iki genç daha fazla yalan söylemek istemez ve ikisi de itiraf amaçlayarak buluşur. 

Serkan konuşmaya başlar ve kıza "Sen yazın yaşadığım bir aşktın; İstanbul'a dönünce bunu oraya taşımayalım" der. Kız da bu laflara alınır ve "Nişanlım Bodrum'a geldi. özür diledi. Affettim." der. İkisi de birbirine kızar. İstanbul'a döndüklerinde hepsi eski hayatlarına döner. 

Duygu biraz da Serkan'ı unutmak için Alp isminde yeni birisiyle çıkmaya başlar. Ona da zenginim yalanını söyler. Serkan bir gün yaptıkları arabalardan birini sahibine götürmek için giderken Duygu ve nişanlısı zannettiği çocuğu görür. Tam masalarına gidip konuşacakken yanlarına çocuğun kız kardeşi gelir. Serkan ise kafasında başka bir plan kurar ve Duygu'nun karşısına Alp'in kız kardeşinin sevgilisi olarak çıkar. 

Hiç yorum yok:
Write comments