2.07.2017

Çember: Oyunu Bozuyorum. İkizlerin esrarı


Altı bölümden oluşan sinema film serisinin ilk bölümüyle pazartesi saat 20.00 de Star Tv de ekranlara gelecek. Çember’in ilk filminin baş rollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor. Yapımın yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz üstlendi. Bu bölüm konuk oyuncu olarak Sedef Avcı farklı bir karakterle ekran karşısında olacak. Her bölüm farklı bir hikayenin anlatılacağı filmler serisinin ilkinin adı "Oyunu Bozuyorum"

Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser'in (Barış Bağcı) önderi olduğu ekibin her üyesinin farklı yetenekleri vardır. Deneyimli, komik ve olayları kendi bakış açısıyla çözen komiser Adem (Serhat Kılıç) Yalan söyleyen insanları duygu durumundan ve hareketlerinden anlayan, ancak bulunduğu birimde çok fazla şans verilmemiş yeni komiser yardımcısı Ayşe (Pelin Akil Altan) Ekibin bilişim uzmanı, heyecanlı komiser yardımcısı Volkan (Anıl Altan) ekibin üyelerini oluşturuyorlar.

Sedef Avcı'nın -canlandırdığı karakteri ölü buluyorlar ve kız gündüzleri iyi aile kızı ama geceleri eskortluk yaptığı sanılıyor iken megerse bu iki kişinin farklı karakterler olduğu ortaya çıkıyor. Bu kız bir erkeği de uçurumdan iterek öldürüyor. 

.

Hiç yorum yok:
Write comments