13.07.2017

Yeni dizi Meryem'in fragmanı yayınlandı. Konu ve karakterler


Pek çok başarılı yapımın yapımını üstelenen  TMC; Kanal D ekranlarında yeni bir diziye de hayat verecek. Dizinin yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan. Senaryo Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy’a ait. 

Oyuncular ve karakter isimleri ise şöyle: Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayçin Turan (Meryem Akça), Serenay Aktaş (Burcu Komiser), Açelya Topaloğlu (Derin), Cemal Toktaş (Savcı Oktay), Uğur Demirpehlivan (Gülümser), Mutlu Güney (Arif Akça), Bestemsu Özdemir (Beliz), Uğur Çavuşoğlu (Yurdal) 

Meryem dizisinin Konusu: Yağmurlu bir havada savcı Oktay'ın kullandığı araç Savaş'ın sevdiği kadın olan Sevinç'e çarpar. Kızın ölümünün ardından arabada bulunan ve Oktay'ı seven Meryem hatta o gece ondan evlenme teklifi dahi bekliyormuş. Meryem; kariyerine ve güce aç olan Oktay'ın suçunu üzerine alır. Savaş ise sevdiği kadını Meryem yüzünden kaybettiğini zannederek kıza diş biler ve intikam peşinde koşar. Her iki adamın yükünü ve ölen kızın vicdan azabını çeken ise fedakar Meryem olacaktır. Fakat aşk, aralarındaki denklemi ve sırları bozacaktır. 

Hiç yorum yok:
Write comments