16.08.2017

Adı Efsane 27. bölüm özet. Naz gerçekleri öğrenecek mi

Geçen bölümde Gülsüm'ün Reyhan'a "Sinan'a gidip Naz senin kızın derim diye seni tehdit ettim" dediğini Hakan duymuş ama kızın duymasını engellemişti. Bu bölüm başında Hakan büyük bir ikilem yaşıyor ve sevdiği iki kişiden saklanan bu sırrı saklamak zorunda kalıyor. Oysa ki Naz babası öldüğü için üzgün, Sinan çocuğu olmadığı için pişmandır.

Sibel sözleşmeyi imzalayıp parayı aldıktan sonra Ozan ile; Facebook da gördüğü Çiler ve  Fikret'in bulunduğu cafeye kutlama için gider. İkilinin keyfi onlar gelince kaçar. Birbirlerine laf sokarlar. Fiko Ozan'ın birisine telefonda restaurantta Sibel'in tekrar çıkması için yalvardığını duyar. Sibel de Ozan'a o restaurantı tekrar ayarlayacaksan ayarla diye baskı yapar.

Seyfi canı için endişeliyken Gülsüm çocuklarının bu Reyhan'a atılan iftirayı duymasını istememektedir. Geçen bölüm ki gibi Reyhan'dan yardım bekler. Reyhan da Sinan'a gidip "Bu mesele benim meselem. Seyfi umurumda değil ama çocukları umurumda. Sen karışmayacaksın" der. Ama Sinan yine de Seyfi'yi evinden alıp sürükler. Reyhan ve Naz duruma müdahale eder.

Sado ise Hakan ve Naz'ın aralarında bir şey olduğunu duyduğunda yıkılmıştır. Ali Mercan ile konuşurken aklına birden Sadık'ın söylediği şeyler ve adamın Naz'a aşık olabileceğini fark edip Sado'yu aramaya başlar. Sado Naz ve Hakan'ı görür. Ali Hakan ve Ali'ye Sado'nun kayıp olduğunu söyler. Hep beraber çocuğu aramaya başlarlar. Bir yerde buldukları Sado Hakan'a gider yapar.

Ali Sadık'la konuyu bildiğine dair konuşur. Sadık meğerse aşkını itiraf etmek için Naz'a mektup yazıp kitabının arasına koymuştur. Ali gidip mektubu alacağını söyler. Ali mektubu alıp cebine koyar. Ali mektubu aldığını Sadık'a söylerken Kıvanç duyar. O gün Naz ölen babasının mezarına gider. Kızın babası sandığı bu kişinin mezarındaki konuşması Hakan'a çok dokunur

Fikret Ozan'ın telefon konuşmasından duyduğu olayı Mercan'dan da araştırır. Yanlışlıkla Sibel'in fotoğrafını beğenir. Ozan restaurant sahibi ile konuşur ama adam Sibel'i bir daha sahneye çıkarmak istememektedir. Ozan başka bir şey yapamayınca Sibel'in kocaman bir afişini ve küçük ilanlarını yaptırır. Kız çok sevinir.

Sadık Hakan'a antremanda kötü davranır. Ama çok sert bir hareketinden sonra Hakan'ın canı çok acıyınca kendisine gelip Hakan'dan özür diler. Bu arada Kıvanç soyunma odasında Ali'nin cebinden Sadık'ın mektubunu alır. Ozan'a gidip gösterir. Kıvanç bu arada Ozan'ın orada işe başlar. Ozan'ın borç aldığı kişi ondan parasını tehdit ile geri ister

Sinan'ı yurt dışındaki iş yerinden çağırıp durmaktadırlar. Adam Reyhan ile tekrar barışmak için konuşur ama kadın kabul etmez. Sinan'ın yurt dışına gidecek olması Naz'ı çok üzer. Hakan bir kez daha Reyhan ile konuşur. Reyhan da gitmeden önce Sinan'a "Gitme çünkü burda sana ait bir şey var" der

Çiler Fikret'e gelir. Annesi bir sürü yemek hazırladığı için onları eve bırakır. Beraber yemek yiyip selfi çekip bulaşık yıkarlar. Onların sosyal medya da resmini gören Sibel eve gelip Fiko ile konuşup Çiler'in rahatsız olmasına neden olur ama Fiko onun gönlünü alır. Ama kız gerçekten Fikret'in Sibel'in videosunu beğendiğini görünce kızar

Kıvanç tayfanın takıldığı mekana gider. Onu görünce herkes biraz tepki verir ama Kıvanç mektubu okumaya başlayınca Sadık üzerine çullanıp sağlam bir yumruk atar. Kıvanç bayılır.

Hiç yorum yok:
Write comments