18.08.2017

Ateşböceği 8. bölüm özet. Aslı ve Barış ayrılıyor mu

Hakan'ın gerçekten Çiçek'e çarpan kişi olduğunu öğrenen Teo da Barış da dağılmıştır. Teo hemen teyzelerin kaldığı eve gider ama Hakan ve annesi çoktan Amerika'ya gitmişlerdir. Barış da eve gelir ve durumu bildiğini söyler. Barış Hakan'ın bir an önce teslim olması gerektiğini düşünmektedir. Israrcı da olur ama büyük teyze karşı çıkar. Tam o sırada Hakan içeri girer. Olay gecesini hatırladığını ve teslim olmak istediğini söyler. Annesini Amerika'ya yollamış kendisi gidememiştir. Çocuk çok üzgündür ama hapishanede de yaşayabilmesi de imkansızdır. Barış mecburen Hakan'ı teslim etmemeyi kabul eder.

Barış Teo'ya Aslı'yı işten çıkardığını söyler. Bu haberi vermek Teo'nun işidir. Teo nedenini sorduğunda Barış "Çünkü Aslı'ya aşık oldum" der. Teo mahalleye gittiğinde Aslı'ya sadece bir kaç hafta izinli olduğunu çünkü patronun kafa izni yapacağını söyleyebilir.

Aslı Barış'ı merak edip evine gider. Aslı seslendiğinde adamdan tepki alamayınca anahtarıyla eve girer ama kendisine gelen Barış onu evinden kovar. Ancak kız o kapıyı açana kadar orada beklemekte kararlıdır. Saat ilerler gece olur. Kız evine gider ama ertesi sabah gene gelir. Barış gene tepkisizdir. Ancak müşterileri Semih beyin o gün uzlaşma usulü çözülecek bir davası vardır ve İlayda'yı değil illaki Barış'ı ister. Eger Barış gelmezse hukuk firmasına dava açacağını söyler.

Barış'a haber verip onu ikna etme işi Aslı'ya düşer. Aslı hem Semih beyin durumunu hem de yiğeni Çiçek'in ayakta durabildiği haberini verir. Bu haber Barış'ı mutlu eder ve Aslı ile beraber Semih beyin işi için Silivri'ye gider. Semih bey şirketini kaybetmek pahasına karısının ortağı olan kadınla ilişkisi olduğunu öğrenmemesini ister. Bu sırada pek çok komik olay olur. Barış ve Aslı da yakınlaşırlar.

Bu arada İlayda ve asistanı Barış'a ne olduğunu ailenin neden içine kapandığını anlamaya çalışır. Bir bahane bulup eve giderler. Asistan kız sürekli kaza gecesini görüp uykularından uyanan ve kendisini suçlayıp duran Hakan'a yanaşır. Hakan "Ben bir suç işledim" der. O sırada içeri büyük teyze girer ve Hakan daha fazla konuşamaz. Hakan bölümün sonunda kimseye söylemeden polise teslim olmak için karakola gider

Anneleri büyük kızı Arzu'yu küpeli horoz dediği Barbaros'a vermeyi kabul eder. Kızı Çiçek'in ayakta durabilmesine sevinen babası artık olayın peşine düşebilecek seviyede hisseder kendini ve Barış'la konuşmak için şirketine gider. Teo'yla konuşur. Teo bile adamın söyledikleri üzerine kendisini kötü hisseder. Büyük teyze ölmüş bir zanlının üzerine suçu atmak için Teo ile anlaşırlar ama Barış buna büyük tepki verir. Olayların çığrından çıktığını fark edip Aslı'yı arar. Aslı da tam o anda ailesine hukuk fakültesine döneceğini söylemiştir. Bunu Barış'a da söyleyecekken patronu Onu işten çıkardığını söyler ve arabasına binip gider.







Hiç yorum yok:
Write comments