29.08.2017

Dolunay 9. bölüm özet. Nazlı'nın kararı ne olacak

Geçen bölüm sonunda Demet hamile olduğunu öğrenmişti. Bu bölümde doktoruna gider ve bebeğini aldırmak istediğini söyleyip ertesi gün sabah için randevu alır. Asuman kadının konuşmasını duyar ve kürtajın kocasından saklı olduğunu da anlar.

Alya ise mekanda sahneye çıkıp bilinen bilinmeyen aşkları açıklayacağını söyler. İlk olarak kendisinin hala Deniz'e aşık olduğunu söyler. Deniz bu itiraftan aşırı rahatsız olurken Nazlı "Keşke tekrar bir araya gelseler; yakışıyorlar" der. Ferit de bu laf üzerine Nazlı'nın Deniz ile bir alakası olmadığını anlar. Deniz ile konuşmaya gider. Onun yeni yazdığı bir bestenin üzerinde yazan "Nazlı'ya" kelimesini görüp gerçekten Alya'nın ima ettiği gibi Deniz'in Nazlı^ya aşık olduğunu anlar.

Nazlı ise Asuman yüzünden Ferit'ten uzak durması gerektiğini düşünmektedir. Ancak Ferit kızın neden böyle davrandığını anlayamamaktadır. Yaklaşmaya her çalıştığında Nazlı kaçmaya devam eder. O gün Bulut dayısı Ferit'te kalacaktır. Herkesi oraya toplar. Partide Alya Deniz'in Ferit'in odasında başucunda olan Nazlı'nın eşarbını görmesini sağlar. Deniz son derece kızgın evden ayrılır. Mekanda kavga çıkartır. Nezarete atılır. Olaydan haberi olan Hakan gelip onu çıkartır. Ferit sonunda Nazlı'ya önce dolaylı sonrasında direkt olarak neden kendisinden kaçtığını sorar. Nazlı yine cevap vermeden kaçar. Bu kez Ferit kızı kovalamaktan vazgeçer.

Asuman sonrasında operasyondan çıkan Demet'in karşısına çıkar. Demet'le kozlarını paylaşırlar. Artık Demet; Asuman ve Nazlı için tehdit olmayacaktır. poliklinik çıkışında karısını merak eden Hakan arabasının yerini gprs den buldurup telaşla kliniğe gider. Asuman "benim için geldik" diyerek olayı savuşturur ve Demet'i kurtarır. Bu arada Hakan ise Deniz'in birine aşık olduğunu anlamış; bunun kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır.

Asuman hemen Demet'ten kurtulduklarının müjdesini Fatoş'a verir. Sonrasında yapılan konuşmayı yanlış anlayan Deniz; Nazlı'nın kendisinin üzerine gelen Ferit'e yüz vermeyeceğiyle alakalı bir şeyler duyar. Bu duyduklarından cesaret alan Deniz; Nazlı'ya kendi mekanında iş teklif eder. Ferit'e de gidip aşık olduğu kişi için her şeyi yapacağını savaşacağını söyler. Ferit onu canı yanmasın diye uyarmaya çalışır ama Deniz onu dinlemez. Bu arada Nazlı'da Ferit'ten uzak durması gerektiğini düşünmektedir. Bunun için Ferit'e istifa ettiğini belirten bir not verir. Bunu Deniz de görür. Bakalım Ferit bu istifayı kabul edecek mi? Nazlı Deniz'in mekanında işe başlayacak mı?


Hiç yorum yok:
Write comments