9.08.2017

İki Yalancı 5. bölüm özet. Serkan'ın evlenme teklifi

Geçen bölüm sonunda Serkan; Alp'in Duygu'ya yaptığı evlenme teklifine kızdığı için annesinin bulduğu helal süt emmiş kızın resmine bakar. Mahallesine gidip kızı ve Burcu'yu görür. Cenk ve Naci'ye durumu anlatır. Çocuklar inanmayınca evlerinin önüne gizlenip beklerler. Kızların gerçek hallerini görünce şaşırıp hayal kırıklığına uğrarlar.

Duygu kendisine gelen evlenme teklifini annesi ve Burcu'nun annesine söyler. Alp'in annesi Duygu'yu kendi elleriyle yaptığı yemeğe davet eder. Burcu'nun annesi zenginlerin evine temizliğe gidermiş Duygu'nun annesine zengin gibi görünme dersleri verir.

Serkan Duygu'ya ders vermeyi amaçlar. Akşam ki yemeğe gelir. Aile yemeğinde "Bence Duygu'yu ailesinden istemeniz lazım" der. Herkes mantıklı bulur. Duygu ise "Annemle babamın arası kötü beni annem ve dayımdan isteyin" der. Herkes tamam der.

Naci ve Cenk ne yaptıklarını anlamak için kızları takip eder. Kızlar o dizinin çekildiği evi saat 4 ten sonra kullanmak için izin alır. Kostümcüden de dayı rolü oynamasını ister. Setten şoför ve hizmetçi ayarlarlar. Alp ve ailesi eve gelir. Bir sürü komiklik ve direkten dönen olayların sonunda Duygu'yu isterler. Alp de Duygu da nişanlandığı için üzgündür.

Gece için Esra Serkan'ı arar ve arkadaşlarıyla yapacakları eğlenceye çağırır. Serkan tam gelecekken Duygu onu arar. Serkan kızın kendisine aşık olduğunu söyleyeceğini zannederken Duygu "Ben senden hoşlandım ama şuan Alp'ten hoşlanıyorum. Evleniyoruz da. Esra'dan sıkılıp başkasını bulman uzun sürmez. Şimdi bırak da gerilmiyelim" der. Serkan bu duruma bozulur ve ağır laflar eder.

Eğlencede Esra ve Alp Serkanla Duygu'nun aralarındaki buzları eritmeleri için plan yapar. İkisi de sevgilileriyle dans ederken eş değiştirirler. Serkan ve Duygu dans ederken Serkan müziği durdurur ve cebinden çıkardığı yüzükle Esra'ya evlenme teklif eder


Hiç yorum yok:
Write comments