26.09.2017

Ateşböceği 12. bölümde sonunda Barış duygularını açıklıyor

Emrah; Aslı'yı kaçırır ve onlarda bulunan belgeleri ister. Barış deliye döner. Teo'dan Emrah'ın telefonunun yerini tespit etmesini ister. Aslı ise kendi yöntemleriyle Emrah'ı bayıltıp ormanlık alana doğru kaçar. Yeri bulan Barış ve Teo kızı kurtarır. Barış kızı evde tutmaya çalışır. kız istemez ama Emrah'ın tutuksuz yargılanmak üzere salıverildiğini duyunca gitmekten vazgeçer.

Cahide teyze de yiğeni Barış'ı para avcısı olduğunu düşündüğü Aslı'dan kurtarmak için harekete geçip mahalleye gider. Allah'tan Teo onu görür ve kadına mecburen olanları anlatır. Çiçek ve babası parkta Veli'yi çok ama çok sarhoş bir halde bulurlar. Teo'yu ararlar O da gelip Veli'yi alır ve Barış'ın evine getirir.

Barış ile tüm günü evde geçiren Aslı; İlayda ile yakın fotoğrafları yüzünden adama sürekli ters davranır. Aslı resimleri Gül'e gösterir; O da kızar ve Barış'la Aslı ikisi de ayrı soruşturmalar yaparlar. Gül arkadaşına Teo patronuna yardım eder. Arzu ve Barbaros gelinlik bakma bahanesiyle Emrah'ın kız kardeşinin dükkanına giderler. Emrah'ın hesabından kardeşine yüklü para transferleri yapılıyormuş. Gelinlikçi dükkanında banka ekstraları bulurlar.

İlayda Emrah'la başbaşa konuşur. Belgeleri vermeye razı olduğunu ama Barış'a bir şey olmayacağı sözünü alır. İlayda konuşmaları kayda alıp Barış'a götürür. Karşılığında Barış'tan başbaşa yemek yemek isteyince Barış "Ortaklığı bitirelim; bu şekilde profesyonel olamıyoruz" der.

Veli ile karısı Nuran'ı barıştırmak için bir araya getirirler ama iki tarafta yanaşmayınca romantik akşam yemeği organize ederler. Evde yenen yemeğin sonunda İlayda Emrah'ın Veli ile ilgili söylediklerinin kaydını getirirken Teo ve Gül de banka ekstralarını getirir. O sırada Aslı ve Barış yine tartışırlarken Veli ve Nuran barışırlar. Yemeğin sonunda Barış duygularını Aslı'ya itiraf ederken Aslı da Emrah'ın verdiği İlayda ile ilgili olan resimleri gösterir.

Sonunda beklenen öpüşme gerçekleşir. Barış kıza anneannesinin saç tokasını hediye eder. İlayda ise Barış'a olan kızgınlığıyla Hakan'la buluşmak ister. Hakan onu anne babasıyla ilgili anlattığı bir anıyı gerçekleştirmek için kumsala çağırınca İlayda ona kızar. Israrla "Seni daha yakından tanımak için sırrını bilmem lazım" der. Geceyi beraber kayalıkta geçirirler.

Hakan sabah İlayda'ya Çiçek'i gösterir ve olayı anlatır. Şirkete dönen İlayda; Barış ile konuşmak için odasına girecekken kapı aralığında içeride yakın bir şekilde konuşan ve sonunda da öpüşen çiftimizi görür. "Bu son öpüşün olacak Barış" der ve bölüm biter.

Hiç yorum yok:
Write comments