22.09.2017

Ateşböceği dizisinin günü değişti, artık Pazar akşamları yayınlanacak

Star TV’nin Perşembe akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Ateşböceği’nin hayranları, 21 Eylül Perşembe akşamı diziyi kanalın yayın akışında göremeyince panik oldular; acaba ne olmuştu? Çok geçmeden gerçek anlaşıldı; dizinin yayın günü değişmişti. Başrollerini, sevilen genç oyuncular Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora gibi isimlerin bulunduğu Ateşböceği bundan sonra Pazar akşamları yayınlanacak.

Senaryosunu Ebru Hacıoğlu'nun yazdığı, Barış Yöş’ün yönettiği Mia Yapım tarafından hazırlanan Ateşböceği, 12. bölümüyle 24 Eylül Pazar günü ekrana gelecek.

Ateşböceği dizisinde en son neler olmuştu, bir bakalım? Aslı ve Barış sonunda Veli’nin açığını yakalamış; bu işi bitirmek için yine bir maceraya atılmışlardır. Ama bu sefer Cahide’nin yönlendirmesiyle İlayda da olaylara dahil olur. İlayda’nın varlığı ile Aslı’nın ajanlık planları suya düşer. Barış’ın, Emrah’la ilgili uyarılarını dikkate almayan Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Hiç yorum yok:
Write comments