17.09.2017

Çocuklar Duymasın 8. bölüme 70ler partisi damga vurdu

Meltem'in babasını terör örgütüne hesabınızdan para transferi yapılıyor. Hesabınızdaki tüm parayı söylediğimiz yere getirmeniz gerekiyor diyip parasını alırlar. Issız bir yerde parayı dolandırıcılara verirler. Ailesi ve polis kandırıldığını söyleyince tekrar aynı yere gidip adamlar tekrar gelirse diye beklemeye başlarlar. Ama polis bu çeteyi çökertir.

Haluk dijital ortamda grup kurulup davetiye gönderilmesine kızar ve sevdikleri birinin düğününe gitmeyeceğini söyler. Evlenecek çift hatalarını anlayıp eve davetiye getirirler.

Kadriye anne internet ortamında işlem yapmak için kredi kartı ister ama düzenli gelirleri olmadığı için alamaz ama başvurur.

"Erken ye, erken yat, erken kalk" dönemine geçilir. Gönül uyuyamadığı için kötüdür ama gürültü, kavga edince uyuduğunu fark edip mahsustan bütün gece kavga ederler de Gönül ancak uyuyabilir.

Şirkette fıs fıs İsmail kız arkadaşına evlenme teklif etmek ister. İnşaat sektörüne girmelerinin 70. yılı diye parti verip orada teklif yapmak ister. Sonrasında bunu 70ler partisine çevirirler. İrem ve dar gömlek tüm hazırlıkları tamamlar. Herkes hazırlanıp bu kostümlü baloya gelir. Mary hanımında gelmesi ile eğlenceli sahneler izleriz. İsmail beyin evlenme teklif edeceği kadın gelmediği için adam üzülür elbette ama onu Haluk teselli eder.

Haluk'un lisedeyken Meltem'e söylemediği bir sevgilisi varmış. Geçen bölümde Meltem ile resim paylaştığında bir de konum paylaştığı için yerini de bulur. Haluk hesabını kapattırır ama kadın şirkete gittiğinde sekreter kız onu eve getirir. Kadın eve gelince biraz karışıklık olur. Haluk'un Meltem'den korktuğu sahneler komiktir. Kadın sadece öğretmen olduğu ve okuluna sponsor aradığını söyler. Rahatlayan Haluk sonunda Meltem'e her şeyi anlatır. Çıktıklarını ama ilk ve tek aşkının Meltem olduğunu söyleyince kadın yelkenleri suya indirir.


Hiç yorum yok:
Write comments