6.09.2017

Dokuzuncu Bölümüyle Final Yapan İki Yalancı da Serkan ve Duygu mutlu sona ulaştı

Hırsızlık olayını haber alan Belezoğlu ailesi Serkan'ın evinden apar topar çıkarlar. Naci ve Cenk evden aldıkları kutuda Maya'nın yazdığı notu bulurlar. "Bana bir daha bir fiske bile vuramayacaksın Alp. Hayatımda sana ve hastalıklı sevgine yer yok" yazmaktadır

Serkan Duygu'nun neden Alp'e döndüğünü ve aralarındaki tedirginliği anlamaya çalışır. Duygu ona sadece "Bekle Serkan" der ve gider. Burcu ile oturup erkekleri kendinden soğutmak için neler yapmak gerekir araştırması yaparlar. Alp'i kendinden soğutmak için uğraşır. Ama Alp tüm bunları başarıyla savuşturur. Alp'in annesi oğlu için endişelenip tedaviye başlaması için konuşur ama Alp pek yanaşmak istemez.

Pelin ise Duygu ve Alp'in yeniden birlikte olduğunu öğrenince tekrar ikilinin beraber fotoğraflarını gündeme getirir. Meğerse bir kopyalarını bilgisayarına yedeklemişmiş. Duygu Pelin'in evindeki bilgisayara ulaşıp resimleri silmeyi amaçlar. Serkan ilk başlarda istemese de kıza yardım etmek için gelir. Resimleri silerler ama evden çıkamadan Pelin gelir. Pelin ise Alp'i arayarak Duygu ile ilgili gerçekleri göstereceğini söyleyerek eve çağırmıştır. Alp resimleri tabi ki göremez. Pelin'e kızarak uzaklaşır. Duygu ve Serkan ise zorlukla kaçarlar.

Burcu ise sıkılarak Naci'yi arar. Cenk'in de onu unuttuğunu söyleyip kızı sinirlendirir. Naci onu akşam bir mekana götürmek ister. Böylece Maya'nın not kağıtlarının arasındaki mekanı araştırabilecektir. Gittikleri mekan kısa bir süre önce el değiştirip pavyon; türkü bar gibi bir yere dönüşmüştür. Cenk; Naci'yi takip ederek oraya gelir ve kavga ederlerken polis baskın yapar.

Pelin bir arkadaşına Duygu'nun resmini gösterip Veli Velioğlu'nun kızı olduğunu söyler. Ancak kız Veli beyin kızını tanımaktadır ve onu çağırıp resimdekini tanıyıp tanımadığını sorar. Veli beyin kızı Duygu'yu tanımadığını söyleyince Pelin; Duygu'yu arayıp çağırıp konuşur sonrada kızı mahallesine kadar takip eder. Sonra da Alp'e not gönderip kızın evinin adresine çağırır. Duygu kapıyı açtığında çok şaşırır ve Duygu'ya kızıp kızı tartaklamaya başlar. Serkan duruma müdahale eder. Duygu'ya herşeyi bildiğini söylerken kendisi ile de doğruyu söyler. Burcu da Duygu da bir hafta sonra sevdikleri erkeğe gidip onları bu halleriyle kabul ettiklerini söylerler. Ve dizi Serkan ile Duygu'nun evlenip bisiklet bindiği sahne ile biter



Hiç yorum yok:
Write comments