20.09.2017

Dolunay 12. bölüme restaurant açılışı damgasını vurdu

Nazlı ve Asuman'ın sırrını öğrenen Deniz soluğu Demet'in yanına gider. Ablası da bilgiyi doğrular. Hakan ise Deniz'in bu sırrı saklaması taraftarıdır. Nazlı ve Ferit'in arası bozulursa Deniz ve Ferit'in de arasında gerginlik kalkacak; karısı da Ferit'e yaklaşabilecektir.

Nazlı restauranta Ferit'in ortak olduğunu duyunca şok olur. Neden olduğunu sorguladığında Ferit kıza şef olarak güvendiğini kar edeceğini düşündüğü için girdiğini söyler.

Nazlı ise önceki gece Deniz'in ona şarkı çalarak kendisini zor duruma düşürmesinden kendisini suçlar. Deniz elinde çiçeklerle kızı ziyarete gider. Ferit'in de oraya ortak olduğunu öğrenir. Bu arada Demet de bunu öğrenip magazine Ferit ve Nazlı'nın dans ederken ki fotoğraflarını yayınlatır. Hakan bunu karısının yaptığını anlayıp göz dağı verir. Ferit de Demet'e hesap sorar.

Engin ile yemek yerlerken Fatoş'a bir yönetmen dizide oynaması için teklif yapar. Başka biri de sette kostümcülük teklifi gelir. Fatoş kostümcülük için gittiğinde yönetmen onu oyunculuk için geldi zannedip ikisini de bir sahnede oynatır. Ama kızın Tarık'a tokat atması gereken sahnede fazla vurunca çocuğun yanağı kızarır. Onlar da iş birince aktörlüğü bırakırlar.

Nazlı'nın babası haberi görüp kızına kızarken Ferit oraya gelir; arkasından da Deniz gelir. Adamı bir şey olmadığına ikna edip memlekete yollarlar. Ferit kendi evinde Nazlı ve hocası ile toplantı yapar.

Demet; Ferit ile görüşebilmek için bütçe toplantısı ister ama O Nazlı iledir. Akşam da şirketin imajı için bir finans dergisi ile röportaj ve fotoğraf çekimi ayarlar. Hakan davetli olmadığı halde gelir; Demet duruma müdahale ederken Ferit de kalkıp gider.

Demet akşam kocasını kaçakçı arkadaşlarıyla toplantısında konuşulanları duyar ve ertesi gün bir telefon kulübesinden kocasının sevkiyatını ihbar eder. Hakan son anda kurtulur ama kolundan yaralanır. Koluna müdahale eder. Demet akşam kocasının vurulduğunu öğrenirken Hakan da onu ihbar edeni bulursa yapacaklarını anlatır.

Akşam Ferit ve Nazlı restaurantta birlikte yemek hazırlarlayıp yerler. Sonrasında Ferit onu dansa kaldırır. Birbirlerine sarılıp dans ederlerken onları Deniz görüp çok üzülür.

Engin o gece Fatoş'u evine çağırır. Fatoş yalnız kalmak istemediği için Asuman'ı da çağırır ve berebarce Engin'i televizyondaki diziyi görmemesi için oyalamaya çalışırlar. Ancak Engin bir şey söylemez. Hakan karısını bir depoya götürür ve fena halde dövdükleri bir adamın karşısına çıkarır. Adamın onu ihbar ettiğini düşündüğü için kızın gözlerinin önünde vurur. Demet paniğe kapılır

Açılışa hazırlık için herkes çok çalışır. Sorunsuz bir açılış olur. Deniz gitar çalıp; Alya şarkı söylerken Ferit; Nazlı'yı dansa kaldırır. Deniz çalmayı yarım bırakıp işi olduğunu geveleyip eve gelir. Gitarını parçalar; Demet de onların başarı haberini görünce kızgınlığına yenilir. Asuman'ın cebinden çekilen resimleri Ferit'e yollar. Nazlı da açılış sonuna sakladığı sırrı açıklama kararı ile Ferit'e gitmeyi planlarken birden karşısında tüm kızgınlığı ile adamı görür. Ferit bunu bilip bilmediğini sırrı saklayıp saklamadığını kıza sorar; Nazlı kabul eder.

Hiç yorum yok:
Write comments