15.09.2017

Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezon 16 Eylül Cumartesi akşamı başlıyor

Star TV’nin geçen sezon Mart ayında başlayan ve 13. bölümüyle sezon finali yapan dizisi Fazilet Hanım ve Kızları, 16 Eylül Cumartesi akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Çağlar Ertuğrulve Alp Navruz’un paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Gülsen Tuncer, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol gibi isimler yer alıyor. Bir gecekondu mahallesinde iki kızı ile birlikte yaşayan fazilet Hanım’ın yoksulluktan kurtulma mücadelesi sırasında rast geldiği Egemen ailesi ile kesişen yolları ve beklenmeyen gelişmeler eşliğinde ilerleyen hikaye ikinci sezonunda bakalım izleyicileri nasıl sürprizlerle şaşaırtacak?

Fazilet Hanım Ve Kızları ikinci sezonun ilk bölümü olan 14. Bölümüyle kaldığı yerden izleyicinin karşısında olacak. Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, hikaye ve senaryosu Sırma Yanık'a ait olan diziyi Murat Saraçoğlu yönetiyor.

Fazilet Hanım ve kzıları yeni sezon son  fragmanını izlemek için tıklayınız. http://www.startv.com.tr/dizi/fazilet-hanim-ve-kizlari/fragmanlar/yeni-sezon-3-fragmani

Hiç yorum yok:
Write comments