19.09.2017

İsimsizler 15. bölümde Murat ifşa oluyor ve kapana kısılıyor.

Geçen bölüm Kudret'in binanın tepesinden attığı kişi Handan değil; Şeyma isimli asistan olan kızmış. Handan sistem giriş kartını Şeyma ile değiştirmiştir. Polisler gelmeden Şeyma'nın bilgisayarındaki dosyaları silmeye başlarlar. Handan çok az bir kısmını kurtarabilir. Kor Yakup; Fatih'i tanır. Şirketin önünde Kudret ve Yakup restleşir.

Kurmay ekibe Kor Yakup'un hikayesini anlatır. Yakup gençken özel kuvvetlerde başarılı bir grafik çizince onu ekibe almışlar. Sonra mafyaya sızması için 2 yıllık bir hapis cezası almasını istemişler, O da kabul etmiş. Ama hapishanede Kudret'i korumak için birilerini öldürmüş ve cezası 15 yıl olmuş. Kudret ise kendisi çıkabilmek için onun aleyhinde şeyler söylemiş. Kurmay; Yakup'u kurtaramamış eğer kurtarırsa açığa çıkacakmış çünkü.

Kudret gelen polislere Şeyma'nın depresyonda olduğunu söyler. Fatih mafya olan kor Yakup ile çalışmak istemez ama Kurmay ısrarlıdır. Handan gelir ve şeyma'nın bilgisayarından kurtarabilidiği bilgileri gösterir. Bir geminin ve enerji müsteşarının resimleri vardır. Kudret'in ne planladığını bulmak onunla alakalıdır. Kuşçu lakaplı birisi Kudret'ten terör istemekteymiş.

Müsteşar bir konferans sonunda gizlice bir toplantı yapacaklarmış. Murat ve Tufan müsteşarı korumak için kılık değiştirip otele sızarlar. Müsteşar için birine yüklü para ve sahte pasaport verirler. Tufan ısrar ederek Murat'a takım elbise alıp traş ettirir. Murat da konuşurken Tufan'ın hikayesini dinler. Anlatılanlardan zaten adamı tanıyor ve saygı duyuyormuş. Arkadaş olurlar.

Kudret zengin ve iyi bir aileden geldiği için Handan ile ilgilenmektedir. Kızdan Şeyma'nın yerine geçmesini ister ama kız kabul etmek istemez. Kudret ondan düşünmesini ister.

Derman ile buluşurlar. Derman şaşkınlığından bayılır. Gemide ne olduğunu öğrenmek için Kor Yakup'tan yardım istemek için giderler. Kor Yakup Derman'ı yanına şöför olarak alır. Sonrasında adamları ve Fatihlerle Castro diye birinin mekanına giderler. Herkesi öldürürler ama Castro onların bildiğinden farklı bir şey söylemez. Kudret'in şirketinde de enerji ile alakalı bir toplantı yapılmaktadır. Fakat müsteşarın yaptığı ikinci gizli toplantıya gazeteci kimliğinde giren kişi ve bomba yüklü araba Fatih ve ekibi tarafından bertaraf edilir.

Operasyonun ardından binanın kamera kayıtlarını silerler ki yüzleri ve kimlikleri saklı kalsın. Fakat yan taraftaki binanın kaydını silmedikleri için Murat'ın yüzü belli olur. Onu tanıyan Kudret ve adamı ölüm emri verir. Şalgam almak için dışarıda olan Murat'ı Kudret'in adamları bulur ve makineli tüfeklerle tararlar. Bizimkiler durumu fark edip oraya geldiklerinde çatışma izleri vardır ama Murat'tan herhangi bir iz yoktur




Hiç yorum yok:
Write comments