16.09.2017

Kalp Atışı 11. bölümde Eylül'ün kardeşi İpek de hastaneye geliyor

Bahar'ın ölümünün ardından babası ve Fatih olaydan Eylül'ü sorumlu tutmayı sürdürür. Sinan cenazede Eylül'e Ali Asaf ile ilgili "Babaannenin raporunu değiştiren adamın oğlu o" der. Sinan ve Süleyman cephesi ZiyaNur'a selam bile vermez. Bu durum Ali Asaf'ın dikkatini çeker. Babası "Artık dostluk da ortaklık da bitti. Sen Eylül'ün yanında kal. Bugünden sonra olacaklar en çok onu etkileyecek" der. Mezarlıktan kaçar gibi uzaklaşan Eylül; Ali Asaf'ın da telefonlarını açmaz.

Mehmet bu kez de Selim'e pırlanta yutturulmuş birisini getirir. Doktor ilk başta kabul etmese de hasta çocuğa zorla yutturulan bu pırlantaları eğer o çıkartmazsa kötü adamların ameliyat edip çıkaracağını duyunca kabul eder. Eylül'ü korumak da işin içine katılınca ameliyatı kabul eder.

Bir kamyon ile bir araba çarpışır. Arabadan hamile bir kadın çıkarılır ama kocası çıkarılamaz. Oradan bulunan Eylül'ün yanına Ali Asaf da gelir. Adamı çıkaramadıkları için arabayı çekici ile hastaneye getirirler. Kadının da boynu kırılmıştır. Ameliyata giderken asansör gelmez. Koridorda fenalaşıp doğum başlar. Eylül'ün üvey kardeşi İpek müdahale eder ve bebek doğar. Ameliyata girmeden önce adama kızını gösterirler. sonrasında adama saplanan demiri çıkardıklarında ameliyathaneye girmeden önce 5 dakikası vardır. Zor da olsa yetiştirirler.

Sinan kızının yasını tutarken bir taraftan da kızgınlığı artarak devam eder. Kızını vuran Hakan'a gidip "Eylül sana bakmadığı için böyle oldu" der. Acilen Eylül'ü de odaya çağırıp kızın üzerine giderler. Eylül'ün kendisine ters davranmasını anlayamayan Ali Asaf kıza sorular sorar ama cevap alamaz. Eylül de ZiyaNur'a malum soruyu sorar. Ziyanur kızı o zaman ameliyatı yapan diğer doktora yönlendirir.

Fatih ise cenazeden sonra kendisini kaybedip içki içip ağlar. Hastaneden aramalara dönmez. Birisi ona yolda çarpınca kavga çıkarıp adamın burnunu kırar. Dövdüğü adamı hastaneye getirir. Ancak Fatih'in siniri Eylül'e de söylenmesine rağmen geçmez ve soluğu Bahar'ın katili Hakan'ın yanında alır. Ali Asaf onu durdurmaya çalışır ama Fatih elindeki neşteri hastanın boğazına dayamıştır.


Hiç yorum yok:
Write comments