17.09.2017

No 309 yeni sezonuyla 20 Eylül Çarşamba Fox’ta başlıyor



Fox’un geçen yıl yaz dizisi olarak başlayıp büyük bir reyting başarısıyla devam eden romantik komedi aile dizisi No 309, 20 Eylül Çarşamba akşamı 60. bölümüyle yeni sezona “Merhaba” diyor. Sevilen dizide sezon finali çok heyecanlı bir yerde bitmişti. Lale, annesi ve kardeşleri, babaları Yıldırım’ın gelişiyle büyük bir şok yaşamıştı. Diğer yandan Onur’u da başka bir sürpriz bekliyordu; yıllar sonra ortaya çıkan eski sevgilisi Özge’den bir kızı olduğunu öğrenmiş, kızını karşısında bularak şaşkına dönmüştü.

Yeni bölümde ise kızlar babalarına karşı nasıl davranacaklarını, ona ne diyeceklerini bilemiyorlar, anneleri Songül ise, kendisini hayatın bütün yüküyle baş başa bırakıp gitmiş olan eski kocasına öfkesini kusmaktan geri durmaz.
Onur’un derdi ise bambaşkadır, varlığından habersiz olduğu bir kızı olduğunu kabul etmenin zorluğu yanında, bunu Lale’ye nasıl anlatacağını bilememenin sıkıntısını yaşamaktadır. Yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk, Onur ve Lale’nin evliliğini nasıl etkileyecek, birbirini çok seven bu çiftin ilişkisi için bir tehlike oluşturacak mı, izleyip göreceğiz.

No: 309 yeni sezonun yeni bölümüyle Çarşamba akşamı Fox’ta izleyici karşısında olacak.

No 309 yeni sezon 60. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:
Write comments