18.09.2017

Yeni dizi ‘Cennetin Gözyaşları’ 24 Eylül Pazar ATV’de başlıyor

Yeni diziler bir biri ardına izleyici karşısına çıkarken, bir yeni dizi de ATV’den geliyor, bir Kore uyarlaması olan Cennetin Gözyaşları. Başrollerini Berk Atan ve Almila Ada ve Esra Ronabar’ın paylaştıkları dizinin oyuncu kadrosunda Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi önemli isimler bulunuyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, Sadullah Celen’in yönettiği dizi, annesi tarafından küçük yaşta terk edilen bir genç kızın hikayesini ve hayatla mücadelesini ekranlara taşıyacak.
Dizinin ana karakterini canlandıran Almila Ada’yı, Kırgın Çiçekler ve özellikle de son oynadığı dizi Adı Efsane’den tanıyoruz. Erkek başrol oyuncusu Berk Atan da Güneşin Kızları adlı diziyle yıldızı parlayan genç oyunculardan; en son Fox TV’de ekrana gelen Dayan Yüreğim adlı dizide yer almıştı.

Duygusal temalardan, romantizm ağırlıklı dizilerden hoşlananların seveceği Cennetin Gözyaşları, 24 Eylül Pazar akşamı ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Cennetin Gözyaşları 1. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:
Write comments