26.09.2017

'Çember' yeni sezona 27 Eylül 'Çarşamba Hayalet Gemi' ile başlıyor

Türk televizyon izleyicisi için bir yenilik olarak geçen sezon başlayan polisiye TV filmleri serisi Çember yeni sezona, 27 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni filmi Hayalet Gemi ile Star TV’de başlıyor. Yapımcılığını ANS’nin üstlendiği, Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı 6 filmlik ikinci seride sürpriz bir isim dikkatleri çekiyor. Baş rollerini Pelin Akil, Barış Bağcı ve Anıl Altan’ın paylaştığı gizem ve aksiyon dolu Çember’in kadrosuna, Hayat Şarkısı’nda Mahir karakteriyle televizyon izleyicisinin beğenisini kazanan genç oyuncu Olgun Toker katıldı.

Barış Baş komiser önderliğinde çözülmesi zor gizemli dosyaları aydınlatan özel ekibe, Cumali Komiser karakteriyle dahil olan Olgun Toker’in de yer aldığı yeni sezonun ilk bölümünün fragmanı geçen akşam yayınlandı.

6 filmlik serinin ilki olan Çember: Hayalet Gemi’de insan kaçakçıları ve onların kurbanı olan Suriyeli göçmenlerin aksiyon dolu hikayesi ve bununla bağlantılı çifte cinayetin sırrını kahramanlarımızın nasıl çözeceğini göreceğiz.
Lüks bir otelin kral dairesinde işlenen çifte cinayet ve onun çerçevesinde yaşanacak olaylar, dava için Yüksekova Terörle Mücadele Masasından yollanan 

Cumali komiser cinayetle ilgili ilk incelemeleri yapacak ve sonrasını biz izleyiciler olarak ilgiyle izleyeceğiz.



Hiç yorum yok:
Write comments