1.10.2017

Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun filmi merakla bekleniyor

Star TV’nin çok beğenilen, geçen sezon final yapmasına rağmen, fanları tarafından unutulmayan dizisi Kiralık Aşk’ın yıldızları Barış ArduçElçin Sangu’nun Cengiz Bozkurt ile başrolleri paylaştığı romantik komedi türündeki sinema filmi, özellikle bu iki oyuncunun hayranalrı tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Mutluluk Zamanı filminin setinden ilk kareler yayınlandı.

Yapımını NuLook’un yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın yaptığı filmi Şenol Sönmez yöneiyor, senaryosunu ise başarılı oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer yazdı. Filmin, Heybeliada’da gerçekleştirilen çekimlerinden yansıyan romantik kareler büyük ilgi gördü. Karelerde  Elçin Sangu’nun canlandırdığı Ada ile Barış Arduç’un can verdiği Mert, gün batımında baş başalar.

Mutluluk Zamanı, kusursuz bir hayata sahip olan Mert ve heykeltıraş Ada’nın yollarının sürpriz bir şekilde kesişmesini anlatıyor. Filmde Ada’nın ağabeyi Tarık’ı başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt canlandırıyor.
10 Kasım 2017 tarihinde seyirciyle buluşması beklenen Mutluluk Zamanı filminin, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:
Write comments