4.10.2017

Bodrum Masalı'nın Uzay'ı Serhan Onat, şimdi de Meryem'de

Kanal D’nin, Çarşamba akşamları reyting listesinin ilk sırasına kurulan büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Meryem’in başarılı oyuncu kadrosuna, dikkat çeken genç bir oyuncu daha dahil oldu, Serhan OnatBodrum Masalı’nın Uzay’ı olarak tanıdığımız genç oyuncu, diziye Avukat Beliz’in yurt dışından gelen kardeşi Berk karakteriyle katıldı.

Serhan Onat yeni karakteri ve Meryem ile ilgili şunları söyledi; “Yayınlandığı günden beri reyting sıralamalarında birinci olan Meryem'e dahil olmam için aldığım teklif beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Oynayacağım karakteri öğrendiğimde ise hiç düşünmeden kabul ettim... Berk, karizmatik, gizemli ve iç dünyası karmaşık bir adam. Berk’in seyirciyle buluşması için sabırsızlanıyorum.

Meryem, yeni bölümleri ile her Çarşamba Kanal D’de izleyiciyi ekran başında toplamaya devam edecek.

1994 yılında İzmit'te doğan Serhan Onat, üniversite eğitimini Eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nde almıştır. 12 yaşından beri dans ve bale eğitimi almaktadır. 2013 yılında Muhteşem 
Yüzyıl dizisi ile ilk oyunculuk tecrübesini yaşayan Serhan Onan, 2015 yılında Mayıs Kraliçesi dizisinde rol almıştır. Asıl çıkışını 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı Uzay karakteri ile yapan genç oyuncu, şimdi de Meryem dizisiyle izleyici karşısında.

Hiç yorum yok:
Write comments