2.10.2017

Elçin Sangu’nun yeni dizisi Gülizar merakla bekleniyor

Kanal D’nin yeni dizisi Gülizar merakla bekleniyor. Star TV’de iki sezon yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle büyük bir beğeni kazanan, geniş bir hayran kitlesi edinen başarılı genç oyuncu Elçin SanguKanal D’nin yeni projesi Gülizar ile yakında tekrar ekranlarda olacak. Kiralık Aşk’la yaptığı büyük çıkışın ardından Kanal D ile iki yıllık bir anlaşma yapmış ve buna göre kanalın kendisinin önüne getirdiği projelerden birini seçmişti. Bu proje de O3 Medya'nın Gülizar adlı dizisiydi.

Şaşıfelek ÇıkmazıAsmalı KonakÇemberimde Gül Oya gibi unutulmaz dizilerin yönetmeni Çağan Irmak'ın hikayesini yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği Gülizar’da Elçin Sangu’ya eşlik edecek erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Ocak ayında yayınlanması beklenen dizide başrolleri Elçin Sangu ve Berk Erçer paylaşacaklar. Oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım ve Fotoğraf bölümünde alan Berk Erçer, Doktorlar dizisinde yer aldı. Kurt Seyit ve Şura dizisinde dikkat çeken Berk Erçer, daha sonra Star TV’nin büyük ilgi gören dizisi Medcezir’de rol aldı. Oyuncuyu en son ATV’de yayınlanan Bedel adlı dizide Sedef Avcı ve Necip Memilli ile başrolde izledik.

Hiç yorum yok:
Write comments