10.10.2017

İsimsizler 18. bölümde Fatih Afran'ın peşine düşüyor.

Geçen bölüm sonunda Afran önce örgütün ileri gelenini vurmuş sonra içi dolar dolu tırı yakmıştı. O sıra yeni başkanın planladığı operasyon Fatih öncülüğünde başlar. Afran ve Fatih karşı karşıya gelirler. Amca yiğenin bu düellosuna Tufan dışardan karışır ve Afran'ı vurur. Afran kaçar. Sonradan öğreniriz ki Tufan özellikle Kurmay istedi diye Afran'ı vurup kurtarmıştır.

Hatem; Kudret'in emriyle Afran'ı alıp kaçırır. İllegal bir doktora tedavi ettirir. Kudret'in amacı hainliğinden şüphelendiği Afran'ı sorgulamaktır. İlaçla kendine gelen Afran Kudret'e kafa atıp bayılır.

Karargaha dönen Fatih; hırsını alamadığı Afran'ın peşine düşmekte kararlıdır. Fatih; Afran'ı bulabilmek için Handan'dan yardım ister ama kız kişisel meseleni memleket meselesine karıştırmamasını söyler.

Diğer taraftan Korkut; Kuşçu'nun konuşmasında ki kadın sesini temizler ve ses Handan ile eşleşir. Kurmay'a anlattığında adam bu konuyu kimseye söylememesini ister. Yeni başkan Kor Yakup ile buluşup Kurmay'ın zamanının dolduğunu söyler.

Kudret; Afran'ı tanımadığı için bu sahte paralarla transfer işini ayarlamış olduğunu öğreniyoruz. Fatih Kudret'in çalıştığı doktorun adını öğrenip görev yaptığı hastanedeki odasındaki fotoğrafındaki evi aramaya başlar. Aynı anda Handan da Kudret konuşurken duyduğu doktoru araştırmaya başlar.

Damla okuldan arkadaşları için babasının halı sahasını ayarlamaya gelir. Annesi eve geldiğinde babasından aldığı şiir kitabındaki ismi görüp oraya gittiğini anlar ve kavga çıkarır. Damla annesi dışarı çıkınca babasına annesinin yaptığı aşureyi götürür. Kız oradan geç çıkar; babasının koruma vermesini de kabul etmez. Derman kızı bırakırken adamlar önünü kesip onu vurup kızı da kaçırır

Mehveş ise eve gelmeyen kızı için endişelenip Yakup'un mekanını arayıp bulur. Kızı için ikisi de endişeliyken Derman yaralı halde gelip kızın kaçırıldığı haberini verir.

Fatih; Dayı ve Murat'la hazırlanıp yerini bulduğu Afran'ı öldürmeye giderken bunun haberini alan Kurmay da kendi adamlarıyla oraya ulaşmaya çalışır. Kudret de Afran'ı işkence ile konuşturmaya çalışır. Hatem ise konuşturulamayan Afran'ı kullanıp Fatih ve Kurmay'a pusu oluşturur. Afran ise fenalaşmış numarası yaparak yere düşen neşterlerden birini alıp saklar.

Kurmay ve ekibi Afran'ın tutulduğu eve gelir. İçeriye verilen gaz yüzünden bayılıp kalırlar. Fatihler arkadan gelir. Kudret Kurmayların ekibinin yüzünü görür. Handan'dan ise daha önceki bir olay yüzünden şüphelenmiştir zaten. Bu yüzden şaşırmaz bile. Afran da elindeki neşterle birisini öldürür. Tam o sırada Fatihlerin geldiği haberiyle Kudret ve adamları kaçar. Fatih tam Afran'ı öldürecekken Kurmay onun içlerindeki casus olduğunu söyler. Fatih de birinci sezon olan olayları hatırlar. Tam o sırada birisi Handan'ı vurur. Afran; Kurmay'ın işaretiyle kaçar. Handan Fatih'in kollarında hareketsiz kalakalır






Hiç yorum yok:
Write comments