12.10.2017

İsimsizler gün değiştirdi, artık Cumartesi akşamları yayınlanacak

Kanal D’de Pazartesi akşamları yayınlanan İsimsizler gün değiştirdi, bundan sonra Cumartesi akşamları yayınlanacak. Yeni sezonda yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğru, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil ve Hale Çalap'ın yazdığı İsimsizler, 27 Mart 2017 tarihinde yayınlanmaya başlamıştı. 

Aksiyon dolu hikayesi, vatan sevgisini ön plana çıkaran konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin en büyük handikapı, yine bir özel kuvvetler dizisi olan Star’da yayınlanan söz dizisiyle aynı gün yayınlanması oldu İsimsizler’den bir hafta sonra 3 Nisan 2017’de ilk bölümüyle ekrana gelen Söz, büyük bir izleyici kitlesinin ilgisini çekince, İsimsizler kendini yeterince gösteremedi.

19 Haziran Pazartesi günü sezon finali yapan İsimsizler, 14. bölümüyle 11 Eylül 2017’de 2. sezona başladı. Kaymakam Fatih rolünde Uğur Güneş’in yer aldığı önemli rollerinde, Bülent Alkış, Sedat Mert, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Musab Ekici’ninyer aldığı dizinin kadrosu yeni sezonda daha da zenginleşti, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Atsız Karaduman ve Kayra Şenocak gibi isimler dahil oldu. Yapımını ES Film ve Barakuda Film'den Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici ve Ahmet Kayımtu'nun üstlendiği dizinin reytingleri düşmeye başlayınca, gün değiştirmesine karar verildi. Bir de böyle denenecek, şimdilik erken final kararı görünmüyor. Ama gün değişimi pek iyi sonuçlanmıyor. Günü değiştirilen dizilerin reytingi daha da düşebiliyor. Umarız öyle olmaz.

Hiç yorum yok:
Write comments