7.10.2017

Kalp Atışı 14. bölüm sonunda Eylül felç mi geçirdi?

Geçen bölüm sonunda Ziyanur ortağının arkasından yetişmek için hamle yapınca yataktan düşer ve ölür. İki gün sonrasında Ali Asaf ve Eylül her şeyin başladığı yer olan Marmaris'e doğru yola çıkar. Yolda bir araç; onların önünde giden ambulansın önüne geçip kaza yapmasına sebep olur. Onların araçta kaza yapar. Eylül başını çarpmıştır. Öndeki araçtan çıkan bir erkek; elinde ki silahı kan davası olan ambulanstaki hastayı hayata döndürmeye çalışan Ali Asaf'a doğrultarak durdurmaya çalışır. Neyse ki adamdan kurtulurlar ve hastayı başka bir ambulansla hastaneye yollarlar.

Eylül'ün babası İpek'i arayıp karısını ve ablasını sorar. Ama kız o sırada ambulansla gelen kimliği belirsiz ve yüzü sargılı biriyle ilgilenmektedir. Oğuz ile beraber bu kadın hastayla ilgilenirler. Kimliği belirsiz ve yüzü de dağılmış kadını acilen ameliyata alırlar

Esra ise Ali Asaf'ın getirdiği kan davası olan hastayla ilgilenmektedir. Araba çarptığında Eylül kafasını çarpmıştır ama baktırtmayı reddeder. Tam o sırada babası gelir ve karısını dövdüğünü  gündür ondan haber alamadığını anlatır. Eylül babasına karısını dövdüğü için kızarken İpek içeri girer. Baba; küçük kızına annesinin yaptıklarını ve hastaneye annesinin Sinan'ı tehdidi sayesinde girdiğini öğrenir. İstifa edecekken Eylül onu durdurur. Babası da İpek de sürekli Nesrin'i ararlar

Eylül; Ali Asaf'ta olan ilaç kutusunu alır. Yarım kalan evlilik teklifini kabul eder ama yine de Marmaris'e gitmeyi planlarlar.

Alp kendi tomoğrafi sonuçlarını Eylül'e bir tanıdığınınmış gibi verip incelemesini ister.

Selim; Ali Asaf'ı babasının ondan saklı yaptırdığı çocuk kliniğine götürür. Yapım aşamasındaki inşaatta patlama olur ve Selim'in eli bir yıkıntının altında kalır. Kan ve serum takılır. itfaiye kolonları kaldırmaya çalışır ama Selim'in fazla zamanı yoktur. Kolonlar kımıldadıkça canı acır. Asaf'tan kolunu kesmesini ister. Asaf sonunda ağlayarak da olsa kabul eder ve kolu kesip Selim'i çıkarır. Kolun da kolonun altından çıkınca hemen getirilmesini ister.

Selim hastaneye getirilir arkasından da kolu gelir. Ameliyatta kolu oraya dikmeye çalışırlar. Ameliyatı Esra ve Ali Asaf yapar. Ameliyat iyi geçse de bir daha cerrahlık yapamayacaktır. Selim'in şehir dışında bir karısı varmış. Esra onu arayıp oraya çağırır.

Mahalleden bir adam kimliği belirsiz kadınla konuşmaya gidince onun Nesrin olduğunu anlarız. İpek de kadının yaptığı bir hareketten onun annesi olabileceğini düşünüp kadının yanına koşar ama kadın ağırlaşınca oğuz onu ameliyata alır. İpek'i oraya almayınca Eylül ameliyata girer. Ama Eylül fenalaşır gibi olunca Oğuz onu ameliyattan çıkarır.

Eylül başı dönmesine rağmen dinlenmez bile ve sarhoş olan babasını bulmak için cafeye gider. Babasını Nesrin'i dövmekle suçlar. Çekip gider. Ameliyattan çıkan Nesrin; İpek'e bunu ona kocasının söylediği yalanını söyler. Bu arada Eylül'ün imzasının bozuk olmasından şüphelenen Oğuz imzayı Ali Asaf'a gösterir. Asaf çıkıp aramaya başlarken Oğuz da İpek'e ablasının felç geçirdiğini söyler. Eylül arabayla giderken Asaf onu arayıp arabayı kenara çektirir. Kız arabayı durdurur. Ali'nin ona aldığı yüzüğü parmağına takar. Sonrasında arabadan çıkıp yere düşer




Hiç yorum yok:
Write comments