19.10.2017

Seven Ne Yapmaz 7. bölümde Ozan gerçeğe adım adım yaklaşıyor

Ozan geçen bölümün sonunda para dolu çantayı Gizem ve Arzu'nun önüne koymuştu. Sonrasında çıkıp gider. Gizem arkasından çıkar; o sırada Ozan da sokakta bilboard da Gizem'in dedesi olarak karşısına çıkan aktörü görür. Bir sigorta şirketinin reklamıdır. Kızı reklamın yanına götürdüğünde eveleyip geveler sonunda ise dedesinin çılgın olduğunu ve o şirketin sahibini tanıdığını söyler. Ozan buna inanmaz ve Mehmet'e de reklamı gösterir.

Nazlı ise annesi tarafından kaçırıldığını öğrenince annesi Aliye'ye kızar. Fatma Hala kadına yemek yaptırır. Halay falan çektirtip kendisini özüne döndürmeye çalışır.

Gizem de Nazlı olduğu ortaya çıkacak; Ozan onu affetmeyecek diye korkmaktadır. İlk defa hopörlerden de olsa babasıyla konuşur. Sema; Gizem ile buluşup Ozan'ın evli olduğunu söyler ama Gizem zaten bildiğini söyleyip geçiştirir.

Recep'in yanına bir müzik yapımcısı Yadigar bey gelir. "Sana Nazlı'nı getirisem sen de benim her dediğimi yapar mısın?" der ve sözü aldıktan sonra harekete geçer. Nazlı'nın evinde kaldığını düşündükleri Nurcan ablanın evine gidip Recep için yardım ister.

Ozan'ın yeni bir planı vardır. Mehmet; Gizem'in; Ozan ise Nazlı'nın yanında olacakmış. Mehmet'i Gizem ve Arzu ile yemeğe gönderirken kendisi de Nazlı'yı bulmaya gider. O da Nurcan ablanın evine gider. Yadigar bey Recep'in yanında diyince oraya gider. Öte yandan Arzu ve Gizem kavga çıkarıp ayrılırlar. Mehmet kiminle kalacağını bilemez ve sevdiği kızın peşinden gider. Terasta konuşurlarken öpüşürler. Mehmet çıkacakken terasın kapısının kilitli olduğunu görünce oyalandığını anlar

Ozan Nazlı'yı bulmak için sahile gider. Recep de oradadır. Yadigar kamerayla onları çektirtir. Kavga çıkınca polisler Ozan ve Recep'i götürür. Mehmet restauranta indiğinde Gizem oradadır. Nezaretten ikisi de çıkar. Recep'e Yadigar dediklerimi yaparsan Nazlı'yı kazanırsun der.

Ozan eve gider ve herkesi masanın başına toplar. Herkes affedilmesini istediği yalanını söyleyecektir. Herkes yine de bir parçasını saklasa da itiraflar yapar. Nazlı bu kadar yalan söylediği için pişmandır. Ozan, Hikmet ile İsmet'i içirip ağızlarından bilgi almaya çalışır ama onu Sema arayıp çağırır. Elinde Aliye hanımın kızını kaçırttığına dair video olduğunu ve polise vereceğini söyler.

Nazlı tam da Ozan'ı görünce her şeyi itiraf etmeyi planlamaktadır. Sema; Ozan'ın içeceğine uyku ilacı koyup içirir. Kuzenleri sabah Nazlı'ya Ozan'ın Sema'ya gittiğini anlatır. Sonra da Ozan'ın telefonundan gizem'e "Zor durumdayım bu adrese gel" diye mesaj gelir. Ozan'ı merak eden Mehmet ve mesajı alan Arzu ve Gizem sabah Sema'nın evinde karşılaşır. Ozan'ı yatakta çıplak bulurlar. Gizem çok kızar ve çıktıklarında Mehmet'e her şeyi anlatıp sırlarını saklamasını isterler.

Aynı gün Recep ve Ozan'ın kavga ettiği vido internette izlenme rekoru kırar. Plak teklifi de alınca Yadigar; Recep'in imajını değiştirir.

Ozan; Mehmet'e Gizem'i ne kadar gözünün önünden ayırdığını sorar. Mehmet "Hiç" deyince Ozan olayı anlar ve Gizem'e okkalı laflar söyler. Sonrasında Nazlı'yı arayıp buluşmak ister. Nazlı adama boşanma kağıtlarını imzalayıp verir. Ozan Nazlı'dan da Gizem'den de saç örneği alıp DNA karşılaştırması ister. 15 gün sonra raporu alıp okur ve gülümser




Hiç yorum yok:
Write comments