26.10.2017

Tutsak 6. bölümde Bahadır cezavevinden çıktı


Kanal D'nin Salı akşamları ekrana gelen Tutsak dizisinin 6. bölümünde sırlar yavaş yavaş aydınlanmaya devam ediyor. Geçen bölümde Bahadır, Elif’i korumak için Sadullah’ı kendisinin öldürdüğünü itiraf etmişti. Komiser Murat, onu Elif’le tehdit etmişti çünkü. Tabii Gürhanlar bu olaya çok sevindiler. Sahte kanıt da çıktı ortaya, cinayet silahı Bahadırların evinde bulundu. Ama hem Nazlı, hem de Elif, Bahadır’ın katil olduğuna inanmadılar. Nazlı, Bahadır’ı kurtarabilmek için ailesine baskı yapıyor. Murat Nazlı’ya, annesinin yıllar önce babasını aldattığını ve kendisinin de bunu üzerine o adamı yaraladığını anlattı. Babası da olayın üzerini örttürmüş, adamı da yurt dışına yollamış. Ses kayıtları ile ilgili de konuştular. Elif de Nazlı ile Kenan’ın konuşmalarını duydu; ses kayıtlarının peşine düştü ve buldu, alıp Komiser Murat’a götürdü kayıtları. Cinayet aleti bıçağı Bahadır’ın evine koyan adam şirkette güvelik görevlisiymiş, o da bulunup ifadesi alındı.
Bu arada Bahadır’dan karısı Bennu’nun mücevherleri ile ilgili gerçeği öğrenen Okan, karısı ile ilgili şüpheye düşmüştü; bu konuda eline geçen kanıtlardan sonra, karısına tepkisi iyice arttı.
Elmas’ın verdiği ifade de Bahadır’ın lehine oldu. Zaten Bahadır’ın suçlu olduğuna inanmıyordu Murat. Nazlı da ısrarla Murat’ın katil olduğunu söylüyor.

Bahadır’ı hapishanede öldürtmeye çalıştılar, astılar çocuğu, kıl payı ölümden kurtuldu.
Gürhanların hepsini ifadeye çağırdılar. Hepsi ayrı ayrı reddetti olayla bir ilgileri olduğunu. Bahadır cezaevinden tahliye edildi. Annesi ve Elmas çok sevindiler; hemen yemekler hazırladı annesi. Ama Bahadır, Elif’i sorup durdu.

Bu arada Leman Hanım, Elif’ten kurtulmak için plan yaptı, kızın dayısıyla anlaştı kaçırttı kızı. Elif’i merak eden Murat da annesinin telefon konuşmasını duyup Elif’i kurtarmaya gitti.

Hiç yorum yok:
Write comments