4.10.2017

Vatanım Sensin ne zaman başlayacak sorusuna cevap

Ekim ayına geldik, bütün diziler yeni sezona başladı, ama Kanal D'nin büyük bir izleyici kitlesine sahip dizisi Vatanım Sensin’in yayın tarihi ile ilgili bir bilgi henüz gelmedi. Vatanım Sensin fanları, sevdikleri dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyorlar.
Geçen gün bir mekan çıkışında dizinin başrol oyuncularından oyuncusu Halit Ergenç’e de soruldu bu soru. Ergenç, ikinci sezonun çekimlerine geç başlamak zorunda kaldıklarını, ama hazırlıkların tamamlandığını ve dizinin yakında yayınlanacağını söyledi. Büyük ihtimalle dizi, Ekim sonunda, ayın üçüncü veya dördüncü haftasında ikinci sezonuyla ekranda olur.
Vatanım Sensin, 8 Haziran 2017’de 31. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Bu arada dizide Ali Kemal karakterini canlandıran Kubilay Aka diziden ayrıldığını açıklamıştı. Genç oyuncu, yakında Show TV’de başlayacak Çukurdizisiyle tekrar izleyici karşısında olacak.
Sezon finalinde hem vurulan hem de bulunduğu yer havaya uçan Cevdet’in ölüp ölmediğini merak ediyor herkes. Öldüğünü hiç sanmıyoruz, çünkü Cevdet dizinin ana karakteri, Halit Ergenç dizinin belkemiği.
Ölüp ölmediği merak edilen bir diğer karakter de Mirliva TevfikOnur Saylak’ın canlandırdığı Tevfik, kendi kazdığı kuyuya düşmüş, Mustafa Kemal için getirdiği bomba onu bulmuş, yanı başında patlamıştı. Tevfik öldü mü, yani Onur Saylak diziden ayrıldı mı? Yoksa yeni sezonda da Tevfik’ten nefret edip Onur Saylak’ın oyunculuğuna hayran olmaya devam mı edeceğiz? Sorularımızın cevaplarını almak için yeni sezonun ilk bölümünü beklemek zorundayız.

Hiç yorum yok:
Write comments