12.10.2017

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı, işte sürpriz görüntüler

Vatanım Sensin hayranlarına müjde. Sonunda sevilen dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin resmi sosyal medya hesabından iki gün önce bir fotoğraf eşliğinde, şöyle bir paylaşım yapılmıştı. “Yeni hikayelerin ilk cümleleri kuruluyor. Savaşın, işgalin ve karanlığın içerisinde umudun, direnişin ve aşkın hikayesi başlıyor.”

Bu akşam ise, Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragman çok etkileyici. Yunan askerleri yine iş başında. Hücrelerde işkenceler falakalar devam ediyor. Hilal, hücrede perişan halde, Kader böyle imiş ey garip ana. Canım feda güzel vatana” diye şarkı söylüyor. Askerler “Sus” diye bağırıyorlar, korkmuyor, devam ediyor Hilal.

Sezon finali çok sürpriz gelişmelerle, hepimizi merak ettirecek sahnelerle bitmişti. Cevdet karargahtaki patlamadan sağ salim çıkacak mı? Tevfik öldü mü? Leon ile Hilal bir araya gelebilecekler mi?

Cevdet ve ailesi arasındaki sırlar sona erecek mi, Azize dışındakiler de her şeyi öğrenecekler mi? Mücadeleye sırt sırta mı devam edecekler yoksa? Cevdet yine mi yalnız olarak katlanacak her şeye? Ailesinin sevgisine hasreti bitecek mi, yoksa annesinin ve çocuklarının nefretine göğüs germeye devam mı edecek? Bütün bu soruların cevaplarını yeni sezonun ilk bölümünde yani Vatanım Sensin 32. bölümünde öğrenebileceğiz…

Yeni sezonun ilk bölümünün ne zaman ekrana geleceğiyle ilgili kesin bir tarih belirtilmiyor. “Yeni sezon çok yakında” diyor fragmanda. Umarız çok yakındadır.


Hiç yorum yok:
Write comments