28.10.2017

Ver Elini Aşk 8. bölüm, Emin Ağa'yı bekleyen kötü sürpriz


Kanal D’nin eğlenceli dizisi Ver Elini Aşk 8. bölümde Kaan, dedelerin oyununu öğrenince küsüp köye giden Ayperi’nin peşinden gitti. Önce Ayperi’nin dedesinin evine gitti, orada bulamayınca rahmetli annesinin evine gitti. Ayperi tabii yine inatçılık yaptı, eve bile almadı Kaan’ı; dışarıda kapının önünde yattı çocuk.

Emin Ağa da boş durmadı tabii, Selo’yu Kaan'ın peşinden yolladı. Selo, Emin Ağa’dan aldığı talimatlarla, Kaan’ın orada kalmasını sağladı, arabasının lastiğini patlattı. Başka şeyler de yaptı, onların birbirlerine yakınlaşmalarını sağlamak için. Mesut, bunu öğrenince Kaan’a haber verdi. Kaan’la Ayperi de Emin Ağa’ya oyun oynamaya karar verdiler. Selo’nun göreceği ve onları videoya çekçeği şekilde birbirlerine ilan-ı aşk ettiler. Görüntüleri izleyen Emin Ağa, sevinçten havalara uçtu.
Kaan ile Ayperi inat yapıyorlar ama aslında çoktan birbirlerine aşık oldular.

Diğer yanda inatlaşıp aslında birbirlerini bal gibi de seven bir çiftimiz daha var, Lalin ve Oğuz. Adam çok ters davranıyor, ama Lalin ilgisini belli etmekten geri duramıyor. Lalin’in ameliyatı öncesi tamamlayacakları liste için birlikte çalışıyorlar. Bebek gezdirme maddesi çok komikti; karı kocalarmış gibi davrandı Lalin.

Kaan’a tuzak kuran Fulya’nın yaptığı ortaya çıkmış, cezaevine düşmüş. Kaan ise işe geri dönmek istemiyor.

Emin Ağa herkesi topladı, köye Ayperi’yi istemeye gittiler. Ve gençlerin verdikleri cevap iki dede için de kötü sürpriz oldu. Siz bize oyun oynar mısınız, alın size oyun” dedi Kaan. Ayperi ise buruktu.

Hiç yorum yok:
Write comments