28.10.2017

Yüz Yüze 2. bölümünde Seliha da Cino da birbirlerinden şüphelenmeye başlıyor

Seliha geçen bölüm Cino'nun çiçekçisinin karşısındaki antikacıyı kiralar. Alt katındaki depo; onların karargahı olduğu için ve orada başkasının olmasını istemedikleri için emlakçıyı sıkıştırırlar. Adam Seliha'nın dükkandan çıkması için yalan söyler ama kız kontratı imzaladı diye çıkmayacağını söyler.

Zeynep kötü olduğunu söyleyip Seliha'yı evine çağırır. Dertleşirler. Pavyonda çalışan Emel ve Molla tartışırlar. Sabaha karşı eve ağlayarak gelen kızı gören Yunus şaşırır

Birol isminde bir silah kaçakçısı ; Tatar'ın konuşmalarına ve kendisinden aldığı silaha bakarak banka soygununu onların yaptığını anlamıştır. Başka bir soygun için onlarla çalışmak istediğini söyleyip onları tehdit eder. Cino adama pabuç bırakmaz.

Bu arada Tatar, Aleko ve Molla depodaki izlerini silmek için antikacıya girerler. Gözcü olarak bıraktıkları Aleko telefonla sohbet ederken kızı görmez. Son anda onu Cino görür ve kızı bir süreliğine oradan uzaklaştırır ama Aleko bunu da görmez. Cino; Tatar'ı arayıp çıkmasını söyler ama o izleri silmeden çıkmayacağını söyler. Kaçma kovalamaca olayları ile zorlukla Tatar yırtar.

Seliha polis çağırdığı ve dükkanına birisi girdiği için ifade vermeye çağrılır. Üstü olan komiseri arayıp kimliğinin ortaya çıkmaması için yardım ister. Adam yardım eder; sonrasında onları bir yerde simit yerken görüp kıskanır. Cino da kıza emniyette selam veren kişinin plakasını araştırtır. Seliha Türkiye'de satışı yasal olmayan o silahı satabilecek 3 silah tüccarına ulaşır. Tüccarlardan 2sini kontrol ederler; biri kalır. o biri de Saliha'nın Cino vasıtasıyla tanıştığı ve Cinoları da tehdit eden Birol'dür.

Birol ismindeki şahıs onları Tatar'ın ondan aldığı silahın soygunda kullanılan silah olduğunu öğrenip tehdit eder. 120 milyon değerindeki tabloyu çalmalarını ister. Paylarına 500 bin dolar düşeceğini söyler. Cino ve diğerleri kabul eder.

Sabah işe gittiğinde amirinden sağlam bir fırça yer. Görevi bırakmakla tehdit edince amiri kıza 3 ay süre verir. Zeynep de ona katılır. Aynı mahallede ki Emel'in evini tutarlar. Emel diğerlerini de organize edip sürpriz yemek düzenler.

Yemek çıkışı Birol'un mekanına operasyon düzenlerler. Birol'u ellerinden kaçırırlar ama resmine ulaşırlar. Aynı anda Cino'nun arkadaşları da emniyetin önünde Seliha'ya selam verecek gibi yapıp vaz geçen adamın kimliğine ulaşırlar. Adam polis muhbiridir. Cino da Seliha da birbirlerinin gerçek kimliğinden şüphelenmeye başlamışlardır.

Hiç yorum yok:
Write comments