28.10.2017

Fazilet Hanım ve Kızları 19. bölümde bebek haberi ile yalıda gerilim arttı


Hazım Bey’in ölüm haberi çocuklarını yıktı, hepsi gözyaşları içinde kaldı. Teşhis için gittiklerinde ise cesedin tamamen yanmış olduğunu gördüler. Eşyalarından tanıdılar o olduğuna emin oldular. Sinan ısrarla itiraz etti, o değildir dedi.

Selin de televizyondan öğrendi babasının öldüğünü. Cenaze de çok hüzünlüydü. Sinan ayrı yıkıldı, Yağız ayrı; Hazan ikisine de destek olmaya çalıştı. Miras konusu açılınca Fazilet hemen ortaya atıldı, bir mirasçı daha var, kızımın karnında kardeşiniz var” dedi. Buna inanmadılar önce. Ece de onaylayınca şaşkına döndüler. Yağız, Ece’yi zorla alıp hastaneye götürdü. Hazan da gitti onlarla.;

Fazilet’in onların peşinden gitmesini önledi Yağız. Ece’yi kandırıp doktoru ayarladı ve DNA testi yaptırdı. Ece normal tetkikler yapılıyor sandı. Diğer yandan da mezarı açtırıp örnek aldırdılar. Ve sonucu beklemeye başladılar.

Bu arda Yasin, Selin’le evlendiği için pişman, arkadaşının söylediklerinden de etkilendi veSelin’e "Boşanalım” dedi. Çığlık çığlığa buna itiraz etti Selin; “Boşanmayacağım” dedi. Yasin’in annesi de istemiyor tabii ki boşanmalarını, zengin gelini kaçırmak işine gelmiyor.

Diğer yanda Hazan, Sinan ve Yağız’a Kerime ile ilgili tuhaflıkları anlattı; annesi ile Kerime’nin arasındaki sırrı öğrenme konusunda özellikle Yağız’dan yardım istedi. Sinan ise onların konuşmalarını gördükçe kıskançlığı ve kırgınlığı daha da arttı. Yağız, Hazan'a aşık oldu ama inkar ediyor, çünkü kardeşinin sevdiği kız o.

Gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Hazan, Kerime'yi köşeye sıkıştırdı, "Ne saklıyorsun" diye sordu. Köşeye sıkışan Kerime sonunda; "Anneyim ben" diye bağırdı.

Sonunda test sonucu geldi. Ece'nin bebeğinin, kardeşleri olmadığını gösterdi sonuç.

Hiç yorum yok:
Write comments