5.11.2017

Dolunay 18. bölümde Asuman ablası ve Ferit'e ihanet edecek mi?

Deniz geçen bölüm sonunda motorsiklet kazası yapmıştı. Bu bölüm bu olayla başlıyor. Onu aradığında kazayı öğrenen Asuman hemen hastaneye yanına gider. Refakatçi kalır. Eve gelen Deniz'e de yardım eder. Sabah kendisini arayan ablasına kazayı anlatınca Nazlı ve arkasından Ferit; Deniz'e geçmiş olsuna gelirler. Nazlı kardeşini oradan ayrılmak için ikna edemez.

Arabayla Deniz'den dönerken Nazlı; Ferit'e Asuman'ın babasından ikisinin evliliğinin sahte olduğunu öğrendiğini söyler. Ferit küplere biner. Kızın kalbini kırar ama akşam çiçek alıp kıza verince araları düzelir.Akşam korku filmine giderler. Nazlı gerçekten korkar ve gece uyuyamayıp Ferit ile yatar.

Herkes avukatlarıyla toplantı yapıp ellerinde ne olduğunu ve şanslarının ne olduğunu anlamaya çalışır. Hakan tamirci olarak tanıdığı Tahir'e içinde çok önemli belgeler olduğunu söylediği bir çanta verir. Tahir bir an çantayı polise götürmeyi düşünse de Ferit'e de danışarak çantayı götürmesini istedikleri yere teslim eder. Orada yine Hakan'la karşılaşır. Megerse bu durum Tahir'in tahmin ettiği gibi bir güven testiymiş.

Fatoş ve Engin nişanı bozmuş; arkadaş kalalım demişlerdi. Bu biraz gerilmelerine neden olur. Bu arada japon ortak kadın da Tarık'tan hoşlandığını belli edince Fatoş; Tarık'ın kendisine olan hislerini fark etmediği için Tarık ve kadının arasını yapmak için harekete geçer. Fatoş ve Engin birbirlerinden Nazlı ve Ferit'in sahte evliliğini bildiklerini başarıyla saklarlar. Ta ki o geceye kadar. Birbirlerinin o sırrı bildiğini anlayınca konuşmaya başlarlar. Deniz şirkette ikilinin konuşmalarını duyar

Deniz bu sahte evlilik olayını duyunca şaşkın bir halde Demet ve Hakan'ın yanına gider. Onlara durumu anlatacakken son anda çark eder. Ama Nazlı ve Ferit'e bildiğini söylemeden edemez. Ferit de Nazlı da ne diyeceklerini bilemezler ve elbette bu sırrı Asuman'ın Deniz'e söylediğini düşünürler. Asuman ise ablasıyla barışmak için cafeye gitmiştir. Ferit'ten ve ablasında azar işitir. İkisi de onun "Ben bir şey söylemedim" demesine inanmaz.

Bu arada Hakan ve Demet son kozlarını oynayıp Asuman'a gidip eğer mahkemeyi kazanacakları bir şey kendilerine vermesini isterler. Bunun karşılığında yüklü bir para teklif ederler. Önce kabul etmeyen kız; ablasının kendisine inanmamasına kızarak tekrar tekliflerini düşüneceğini söyler. Oysa ki mahkeme günü onlara "Böyle bir şey yapacağımı düşünüyorsanız; gerizekalısınız" yazan bir kutu yollar. Hakan bu nota çok kızar

Deniz'in tavrını hesaplayamayan Ferit ve Nazlı onunla konuşmak için evine gidecekken Deniz onları arar. Kendisine bu sırrı söyleyenin Asuman olmadığını söyler. Ferit inanmasa da Nazlı'nın yüreği hafifler. Deniz mahkeme günü Nazlı ve Ferit'le de konuşur ama ikna olmuş görünmemektedir. Mahkeme sırasında deliller sunulur. Bulut dayısı ve Nazlı ile kalmak istediğini söyler. İbre bizimkileri gösterirken içeriye dayısı olarak Deniz girer ve söyleyecekleri olduğunu söyler.



Hiç yorum yok:
Write comments