6.11.2017

Çocuklar Duymasın 15. bölümde Meltem; Haluk'tan boşanmak istiyor

Siber suçlardan ararlar ve Haluk'un hesabını hackleyenleri yakaladıklarını; merkeze gelmelerini söyler. Yakalananlardan paraları da geri alacaklarmış. Haluk işleri yetiştireceğim diye şantiyede bir şeyleri aceleye getirmeyin diye dar gömleği ikaz eder arkasından şantiyede baret ve emniyet kemeri takmayan bir işçiye de kızar

Meltem öğlen yemeğinde kocasıyla olmak ister ama Haluk pek oralı olmaz. Meltem kocasına ölmeden yapmak istediği heyecan verici şeyleri anlatırken Haluk da ona küçük bir evde nasıl pineklemek istediğini anlatır. Meltem o an dünyalarının ne kadar farklı olduğunu fark eder. Gönül'e boşanmak istediğini söyler.

Hüseyinler hala bankaya olan borcunu ödememişlerdir. Yakup onları eve gelip tespit yaparlar diye uyarır. Hüseyinler eşyaları hacze gelmeden dışarı çıkarmaya çalışır ama Kadriye anne götürmelerine izin vermese de zorla alıp kahveye depolarlar. Ama boş evde eşyalarını özleyip kadınlar kahveye giderler. Haciz olayından haberdar olan Meltem borcu ödeyip avukatını arayıp haczi kaldırır. Eşyaları eve geri taşırlar.

Tuna; Haluk'un şirketine toplantıya gelir. Tuna satışlar için Haluk ve Meltem'in mutlu evliliklerini ekrana yansıtıp evlerinin reklamını yapmalarını ister. Haluk tabi ki yanaşmaz. Tuna da Meltem'i ikna etmek ister. Gönül; Tuna'ya Meltem'in boşanmak istediğini söyler.

Meltem eve gidip Haluk'la konuşur. Nedenlerini anlatır. Haluk fazla bir şey söylemez. "Ben senin mutlu olmanı isterim Meltem. Bence denemelisin de" der ve eşyalarını toplar. Tam çıkacakken Kemal bey gelir. Adamın sağlığı düzelmekteymiş. Moralinin de düzgün olması gerekliymiş. O an için bir şey söylemezler ama Haluk sonra evi Meltem'e bırakıp gider.

Çocuklar Lara'nın doğum günü için birkaç gün önceden evde sürpriz parti yapmak ister. Meltemlerin boşanma olayı yüzünden kafası yerinde olmayan Gönül hemen kabul eder. Çocuklar eve gelmeye başlar. Lara da gelir. Tam eğlenirlerken Fikri hoca gelir ve önce dans edip sonra ders anlatmaya başlar.

Ertesi gün Haluk'un çok zor bir iş toplantısı vardır ama gelmez. Telaşlanan dar gömlek ve İrem; Meltem'i arar ama ulaşamazlar. Meltem de ulaşamaz. Haluk'la toplantısı olan adamı Selami bey aşk hikayesi ile oyalar. Tuna da toplantı için oraya gelir ama Haluk hala yoktur. Tuna daha da telaşlanır.

Akşam Kemal bey kutlama için eve gelir ve mangalı yakar. Haluk'u evde göremeyen Kemal geç geleceği söylenmesine rağmen beklemek ister. Meltem tam söyleyecekken; Haluk kayın pederine söz verdiği için gelir ve çok da neşeli görünür. 3 gün sonra Meltem Gönül'e tam da Haluk'u çok özlediğini söylediği sırada Haluk'un avukatı gelir ve boşanma işlemlerini başlatmayla ilgili konuşmaya; nafaka talebini sormaya başlar


Hiç yorum yok:
Write comments