22.11.2017

Dolunay Dizisi 20. bölüm Ferit'in eski aşkı Pelin ortya çıkıyor

Geçen bölüm sonunda Demet kocasının baskısından kaçarak önce kardeşi Deniz'in evine gitmiş; onu evinde bulamayınca Ferit'in evine gitmişti. Her şeyi anlatmaya kararlıyken Hakan onu arayıp Tahir'i öldürdüğünü anlatıp kadına şantaj yapar. Demet mecburen susmak zorunda kalır. Hakan gelir ve herkesin içinde karısından özür dileyip onu alıp gider. Ama ertesi gün Deniz tekrar ablasına gidip Hakan'la konuşur

Nazlı bir konuşma sonrasında Ferit'in ilk aşkını merak edip sürekli sorular sorar. Nazlı Ferit'e söylemeden tefeciden borç alır. Karşılığında senet imzalar. Diğer taraftan da borcu kapatabilmek için ek iş aramaya başlar. Bir yemek kursunda ders vermeye başlar.

O gün Ferit'in doğum günüymüş ama adam kutlama yapılmasından hoşlanmamaktadır. Sabah Nazlı'nın tefeci ile konuşmasını kendisine sürpriz doğum günü yapmaya çalışıyor olarak algılar. Tarık'ı cafeye yollayıp istihbarat toplamasını ister ama adam ağzından Ferit'in doğum günü olduğunu kaçırır. Nazlı onun için ne sürpriz yapacağını düşünürken Facebook'ta ki 7 yıl önceki Ferit'in doğum gününde arkadaşlarıyla çekilmiş bir fotoğrafını görür. Onlara tek tek mesaj atıp o akşamki doğum günü partisine davet etmeye başlar.

Asuman tekrar evine ve cafedeki işine döner. Asuman; Tarık'ın Fatoş'la gitmesine çabalar ama Manami'de onlarla alışverişe de gelir. Partide Engin; Fatoş'u ünlü bir modacı arkadaşı ile tanıştırır. Adam Fatoş'un çalışmalarını görmek ister. Çalışmaları hazır olmadığı için tüm gece oturup tekrar çizer. Tarık ve Manami ona uyumaması için yardım etmek için gelirler ama uyuyakalırlar. Ertesi gün rüyasından destek alan Tarık sonunda Fatoş'a ona karşı hislerini açıklar.

O gün Ferit; şirkette Deniz'in istediği gibi Demet'e şirketten pay verir. Ölmeden önce Demir'in istediği gibi. Hakan bu devire çok sevinir.

Ferit; Tahir'in yokluğunu fark edip mahallesinde araştırmaya başlar. Bir şey öğrenemeyince tamirhaneye gidip usta ile görüşür. En son Hakan'a gidip Tahir'in nerede olduğunu sorar. Hakan bilmediğini söylese de Ferit ona inanmaz. Demet bu konuşmayı duyup panikler.

Partiye Nazlı; Deniz'i de çağırır. Deniz gelmek istemez ama Asuman onu ikna eder. Ferit doğum günü partinde eski arkadaşlarını görünce çok sevinip şaşırır. Pelin isminde Ferit'in daha önceden sevgilisi olan bir kızı da bilmediği için çağırmıştır. Ferit kızı görünce tepki vermez ama yalnız oldukları bir an kıza nefretini kusup gitmesini ister. Ferit; Nazlı'yı doğum günü partisinde herkesin içinde öper. Bu samiyetleri ve kutlamaları gece evde de devam eder.

Doğum günün Pelin'in de varlığını gören Demet'in hallerinden Hakan şüphelenip bir kaç soru sorar ve yıllar önce Pelin ve Ferit'in ayrılmasına Demet'in sebep olduğunu öğrenir. Sabah soluğu Pelin'in yanında alır ve ona geçmişte olanları anlatıp tekrar Ferit'in hayatına girmesini ister. Ertesi gün Nazlı'nın verdiği pastacılık kursuna son anda Pelin de dahil olur.

Pelin; Hakan'ı arayıp Ferit ile ilgili teklifini kabul ettiğini söyler. Ardından Pelin şirkete gidip geçmişte onu aldatmadığını tekrarlar. Ona bu tuzağı Demet'in kurduğunu öğrendiğini söyler. Hatta o zaman hamile olduğunu ve kendisine güvenmediği için bebeklerini aldırdığını söyleyip gider. Ferit derhal Demet'e gidip konuyu sorar. Demet ilk başta kabul etmese de sonrasında suçunu itiraf eder. Ferit ve Nazlı o akşam buluştuklarında Nazlı adama Pelin ile eskiden sevgili olup olmadıklarını sorar. Ferit kabul edince epey bozulur.







Hiç yorum yok:
Write comments