22.11.2017

Siyah Beyaz Aşk 6. bölüm; düşmanlar Ferhat ve Aslı'nın peşinde

Geçen bölüm sonunda Namık'ın kimliğini ofisinden almak için Ferhat oraya yönelir. İçeride ise Ebru vardır. Aslı; arkadaşını uyarmak için dışarıdan dolanıp cama vurup kızın saklanmasını sağlar. O sırada kapının açık olduğunu gören Ferhat silahını çekip camda gördüğü karartıya ateş etmeye başlar. Aslı kurtulur ama ortalık; silah sesi ve ardından elektriklerin kesilmesi yüzünden karışır.

Namık; ofisine dinleme cihazı yerleştirildiğini Şahin isminde bir hasmından öğrenir. Şahin ona 9 aylık ömrünün kaldığını bu zaman zarfında da ailesinden birilerini sırayla öldüreceğini söyler. İlk öldüreceği kişi aileye yeni gelen gelini Aslı'dır. Namık bu ilk kurbandan memnun kalır. Şahin ismindeki kişi adamlarına Aslı'yı takip edip öldürmelerini emreder.

Abidin'in nikahı kıyılır. Ebru zaten panik olduğu için gider. Bu arada Ferhat odadaki parfüm kokusundan odaya girenin Ebru olduğunu anlar ve Namık'a söyler. Saçında ki yapraktan da dışarda ki kişinin Aslı olduğunu anlar. Namık ve Ferhat karşılıklı restleşirler.

Abidin ile evlenen Safiye; Gülsüm'ün bebekle ilgilenmesini istemeyip kızı tehdit eder. Gülsüm gitmek ister ama annesi bırakmaz. Cüneyt de karısı ile tartışır. Namık evde teakkuz durumu ilan eder. Kimse dışarı çıkmayacaktır. Misafir odasına da idil yerleşecektir. Namık; İdil'e de açıklama yapmaksızın eve gidip yerleşmesini emreder.

Ferhat; Aslı'ya Ebru ile iş çevirdiğini bildiğini belli eder. Kız suç üstü olur ve bu yaptıklarını kabul eder. Ferhat onu bir yere götürürken peşlerine Şahin'in adamları düşer. Arabaya ateş ederler. Ormanlık bir alana kaçarlar. Ferhat adamları yaralar ve kurtulurlar. Ancak adamlardan biri patronuyla konuşurken Ferhat telefonu alır ve Şahin; sanki onları öldürmeye çalışan Namık'mış gibi konuşur. Tabi Ferhat soluğu dayısının yanında alır. Kafasına silah dayar. Ama o Şahin'in kendisine gönderdiği videoyu izletir.

Ferhat izlediği videodan sonra cafeye bıraktığı Aslı için endişelenip yanına gider. Dilsiz'e arabayı verip adamları onun üzerine çeker. Dilsiz tüm adamları öldürür. Şahin işlerine taş koyduğu için en sona bıraktığı Ferhat'ı önce öldürmeye karar verir. Cüneyt'e şantaj yapıp Ferhat'ın yerini öğrenip adamlarına Ferhat'ın ölüm emrini verir.

Evde Yeter ve büyük abla; İdil'e karşı cephe oluştururlar. Safiye ve Gülsüm arasında huzursuzluk artarak devam etmektedir. Olaya Yeter müdahale etmek istese de Safiye onu da püskürtür. 




Hiç yorum yok:
Write comments