2.11.2017

Hasret bitti, Vatanım Sensin yeni sezon 9 Kasım Perşembe başlıyor


Vatanım Sensin izleyicilerinin meraklı bekleyişi, nihayet sona erdi. Kanal D'nin sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin yeni sezonun ilk bölümüyle 9 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Vatanım Sensin 32. bölümün ikinci fragmanı, büyük heyecan yarattı. Fragmanda hikayeye katılan yeni karakterleri gördük. Ufuk Bayraktar'ın canlandırdığı Dağıstanlı karakteri, milli mücadelede önemli rol oynayan bir karakter. Deneyimli oyuncu Levent Can, Filipos karakteriyle ekranda olacak. Fragmanda Sükran Ovalı'yı da Seher karakteri ile gördük. Fragmanda yer alan yeni karakterlerden biri de Serhat Özcan'ın canlandırdığı karakter.

Vatanım Sensin sezon finalinde, bombalar patlamış ve Cevdet ağır şekilde yaralanmıştı. Yeni sezonda Sevr Anlaşması sonrası Türk halkının mücadlesi hız kesmeden devam edecek.

Yeni fragmanda yeni karakterleri tanıdık, yeni gelişmelere tanık olduk. Leon'un askerliğe döndüğünü gördük fragmanda. hilal'i de unutmamış, elinde sevdiğinin fotoğrafı.Cevdet de yunan ordusunun subayı olarak devam ediyor görevine. Ama işler karışmış, Yakup Mustafa Kemal'in emriyle Cevdet'i öldürmeye kalkıyor. Sonra Cevdet evde ailesinin gözü önünde kurşunlanıyor.

Yeni sezonun ilk bölümünü, büyük bir heyecanla bekleyeceğiz, anlaşıldı. 9 Kasım Perşembe akşamı Kanal D'de ekran başında buluşmak üzere.




Hiç yorum yok:
Write comments