14.11.2017

Kanal D dizisi Tutsak 14 Kasım Salı akşamı final bölümüyle ekranda


Ekranlarda bir dizi daha reyting yarışının kurbanı oldu. Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Tutsak ekran macerasının sonuna gelmiş durumda. Başrollerini Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin'in paylaştığı Tutsak 9. bölümüyle final yapıyor.
Salı akşamları yayınlanan dizi, geçen sezondan devam eden reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ve yeni başlayan Kadın, Ufak Tefek Cinayetler gibi güçlü yapımlarla rekabet edemeyerek reyting listelerinde iyice alt sıralara düşmeye başlayınca veda kararı alınmış. Dizinin geçen haftaki 8. bölümü Total ve AB grubu reytinglerde 16. sırada yer alabilmişti.

Yapımcılığını 1441 Production'ın, üstlendiği Tutsak, 19 Eylül Salı akşamı ilk bölümüyle ekranageldiğinde beşinci olmuştu, daha sonra, bütün dizilerin yayına girmesiyle birlikte rekabet iyice zorlaştı ve snunda final kararı alındı.

Diziyi bitirme kararı alan yapım şirketi de  dizinin final yapacağını bir mesajla duyurdu.“Yapımcılığını yapmış olduğumuz Tutsak isimli dizimiz 9. bölüm itibari ile final yapacaktır, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz anlayış ve emeğinizden dolayı teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere…”

Tutsak, 14 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 9. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

1 yorum:
Write comments
  1. her kese selamlar dizinin bu bolumunde Bahadir , Kenan , Elif bir arada olarken (Elif gelinlikde olarken) calinan sarkinin ismini biliyorsaniz yazarmisiniz



    YanıtlaSil