29.11.2017

Kara Sevda Türk televizyonlarında bir ilki yaşattı


Star TV’nin geçtiğimiz iki sezon büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kara Sevda, Türk televizyon sektörüne bir ilki yaşattı; Türkiye dışında 60'dan fazla ülkede yayınlanan dizi, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Dizi Telenovela ödülünü kazandı. 

Star TV’de yayınlanan, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nın paylaştığı, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı Kara Sevda, 14 Ekim 2015'de yayınlanmaya başlamış ve iki sezon boyunca ilgiyle izlenerek 21 Haziran 2017 tarihinde final yapmıştı.

Sevilen oyuncuları, heyecan dolu hikayesi ve hiç düşmeyen temposuyla iki sezon boyunca izleyicinin büyük beğenisiyle devam eden dizi final yaptıktan sonra da unutulmadı, fan kitlesinin sevgisi devam ediyor. Sevilen dizinin Uluslararası televizyon sektörünün en önemli organizasyonlarından 45. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde kazandığı ödül de büyük heyecan yarattı.


20 Kasım Pazartesi akşamı New York’ta düzenlenen törende Kara Sevda’nın ödülünü dizinin yönetmeni Hilal Saral, senaristlerinden Burcu Görgün Toptaş ve Ay Yapım’ın CEO’su Kerem Çatay aldı.

Hiç yorum yok:
Write comments