13.11.2017

Klavye Delikanlıları 6. bölüm; 'sosyal medya olimpiyatları' kötü bitiyor

Kerem'i siber suçlar masası alınca tüm mahalleli bunu duyar. Sorgu odasına alırlar. Kerem ise büyük bir soğuk kanlılıkla Volki'nin söylemesini istediği hikayeyi anlatır. Siber suçlar ona inanmış gibi yapar. Yeni projelerini öğrenmek için onu salmış olduklarını öğreniriz. Bayram ve Seyran ise kokoreç ve midye iddiasına girerler. Bayram sonunda fenalaşıp hastanelik olur. Kerem nezaretten çıkınca telefonlarını açmayan arkadaşlarına trip atar.

Selin ise Kerem'i kaybettiğini fark etmiş, üzülmüştür. Kerem; ayrılık konuşması da yaparlar. Volki ayrılık muhabbetinin uzamasına izin vermeyerek "Sosyal medya olimpiyatları" tezgahına başlarlar. tanıtım videosu çekerler. Sponsor arayışına girip bir kaç tanesiyle anlaşırlar. Kayıtlar başlar; katılımcılar 100 TL katılım ücreti ile gelmeye başlarlar.

Neriman ingilizce kursuna gitmekten vazgeçip spor salonuna yazılmak ister. Mahalle kadınlarının katıldığı altın günlerine katılır. Kocası bu durumu sabote etmek için altın gününe çağrılmayan Kerem'in annesini de olaydan haberdar edip bi de sağlam gaz verip kavga çıkarır. Karısı da altın gününü terk eder.

Hiko; Nergis'in eve yerleşmesine yardım ederken yanlışlıkla nezarete atılırlar. Hiko sürekli kadının neden İstanbul'a yerleşmek istediğini sorgulamaktadır. Sonunda Nergis ağzındaki baklayı çıkartır. 21 yıl önce bir kızları olmuş; adamın bu ciddiyeti kaldıramayacağını tahmin edip Hiko'ya söylememiştir. Kızı Cansu; İstanbul'a dönmek isteyince annesi önceden gelip yerleşmeye çalışmaktadır.

Siber suçlar ise boş durmayıp olimpiyatlara kendi memurlarından birisinin katılmasını sağlarlar. "Gömçürmeci17" lakaplı adam onları fazlasıyla zorlar. Finale kalacağını planladıkları Bayram'ı çalıştırmaya başlarlar. Yarışmaya Cansu adında bir kız da katılır ve Volki onu görür görmez aşık olur. Sanırım kız Hiko dayının kızı olmalı diye düşünüyoruz.

Yarışmanın hemen her alanında elektronik sahtecilikler yapsalar da finalde Bayram ve Gömçürmeci17 teke tek kalırlar. Bu safhada da rakibine müshil vererek finalde kazanmayı başarırlar. Yarışma çıkışı siber suçlar amiri ve polisler onları durdurur. Gömçürmeci17 ve organizasyonda çalışan hileleri bilen polisler de oradadır. Paraları katılımcılara dağıtıp onları kelepçelerler


Hiç yorum yok:
Write comments